/Prahova/Notar

Birou Notarial Meiroșu Mihai Gabriel și Meiroșu Carmen

Strada Negru Vodă 16, Ploiești 100149, România

Notar
3.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2X8+65 Ploiești, România
+40 244 595 550
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sweet pineapple
Sweet pineapple2 ani în urmă
Locație mare, frumoasă, relativ ușor de găsit. Găsiți și loc de parcare în fața firmei. Se poate ajunge foarte ușor și cu mijloacele de transport în comun. Folosiți tramvaiul 101,sau autobuzele 30, sau 1( stația Colinii, de pe bulevardul Gheorghe Doja) Sunt indicatoare în capătul străzii Negru Vodă, iar biroul notarial Meiroșu se află pe partea dreaptă a străzii ,la nr.16. Programul este destul de lung ca să poți ajunge să-ți rezolvi problemele legale care necesită asistență lor și personalul este foarte condescendent, înțelegător și profesionist. Este notariatul pe care îl folosesc de ani buni și serviciile sunt de cea mai bună calitate. Personalul este foarte amabil, foarte eficient și bine informat în orice problemă legală. Foarte promt în reacții. Notarii sunt niște persoane foarte politicoase și niște profesioniști OK. De fiecare dată am primit răspunsuri clare și la obiect la orice nelămurire legată de actele pe care le-am făcut la această firmă. De asemenea am primit și sfaturi în legătură cu acțiunile în curs. Am știut de la început cât o să mă coste orice serviciu din parte lor. Mai mult decât atât au fost înțelegători cu orice problemă legală s-a ivit. Mă programez și ei respectă aceste date și ore. Este un notariat în care eu am încredere și sunt mulțumită de serviciile lor. 👍
Georgiana Zoe Iacob
Georgiana Zoe Iacob3 ani în urmă
Nesimtire si lipsa de profesionalism. Secretara, probabil, mi-a inchis intai telefonul, apoi, cand am revenit mi-a ras in nas. Este incredibil.
Victor Purtuc
Victor Purtuc4 ani în urmă
Profesionisti cu adevarat . am facut contracte de vanzare-cumparare. am facut certificate de mostenitor si contracte de ipoteca cu mai multe banci. Totul perfect
Florin Bejgu
Florin Bejgu5 ani în urmă
La prima vedere par profesioniști dar aparențele cred că înșeală. Am fost pentru un serviciu simplu (legalizare specimen semnătura) pentru care nu am fost respins dar mi s-a spus că nu au timp acum. La întrebarea mea când pot, mi s-a spus că nu știu când vor avea!!!!
Alex V
Alex V5 ani în urmă
De fiecare data cand am avut nevoie de serviciile lor am fost servit fara probleme. Personalul este placut in comunicare, serviciile mi s-au parut profi.
Magda B
Magda B5 ani în urmă
Donde nos despertamos hoy?
Donde nos despertamos hoy?2 ani în urmă
Tocmai am sunat pentru a beneficia de un serviciu al notariatului dumneavoastră iar doamna care mi-a răspuns mi-a închis telefonul în nas "nu va putem ajuta, la revedere".
Pare ca am sunat la o instituție a statului nu la un privat.
De asemenea înainte de a suna am trimis un email, fără niciun răspuns.
Nu voi mai folosi niciodată serviciile acestul birou notarial. "La revedere"
Horatiu Patrascu
Horatiu Patrascu2 ani în urmă
Locații recomandate