/Ilfov/Notar

Birou Notar Public Terovan Maria Magdalena

Strada Livezi 1G, Popești-Leordeni 077160, România

Birou Notar Public Terovan Maria Magdalena
Notar
3.8
28 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
95J7+9F Popești-Leordeni, România
+40 21 361 5152
notariatpopestileordeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ștefan Adriana1 an în urmă
Jalnic actele nu se semnează în fata notarului..înțelegeri și smecherii...
Aurelia Calcan
Aurelia Calcan2 ani în urmă
Nu se respectă ora rezervării
Florin Mihalcea
Florin Mihalcea4 ani în urmă
Prin natura profesiei am avut experiente cu destul de multe Birouri Notariale. Am regasit in interactiunea cu personalul acestui birou un exemplu de urmat si in altele. Promptitudine ,comunicare ,amabilitate,preturi incomparabil mai decente decat Bucuresti ;toate acestea intr-un mediu in care nu te sufoca lipsa spatiului sau nu te dezamageste dotarea precara .
Am avut placerea de a comunica cu Doamna Notar si pot aminti ca mi-a fost respectata ora cu minutiozitate si punctual raspunsurile si solutiile propuse au fost cele corecte fata de speta in cauza.
Voi reveni atunci cand voi avea ocazia si o voi face cu placere.
Recomand calduros serviciile Doamnei Notar Terovan Maria.
Rox Anne
Rox Anne4 ani în urmă
Am sunat si mi-a spus sa vin intr-o ora cu toate actele, cand am ajuns am asteptat toti cei implicati timp de 20 minute alaturi de alti clienti nervosi, apoi doamna de la receptie a zis ca nu le meg imprimantele si nu pot face nimic, subit s-au stricat toate!
Ilie daniel
Ilie daniel8 ani în urmă
Am considerat cele doua review-uri de dinaintea mea ca fiind corecte, insa realitatea de la notariat este cu totul alta: Am avut programare la 10.30 si am asteptat 25 minute fara sa ne bage cineva in seama. Aglomeratie, neprofesionalism. Pentru o simpla declaratie ce trebuia data in fata notarului (de fapt data in fata secretarei) am pierdut cam o ora si 20 minute. Nu ni s-a pus in vedere pretul decat in momentul in care era gata declaratia. PRETURI FOARTE Mari, chiar DUBLE. Pentru o simpla declaratie am platit 124 lei, dar general eliberarea unui astfel de act nu depaseste 65 lei. NU RECOMAND!!
Irg Industrial
Irg Industrial2 ani în urmă
Foarte multumiti de serviciile oferite. Totul a decurs rapid si ok. Personal amabil si intelegator cu dorintele clientilor. Recomand cu incredere!
Georgiana Duta
Georgiana Duta2 ani în urmă
RECOMAND. Personal calificat, bine pregatit, amabil. Atat doamna de la receptie, cat si doamna notar, s-au purtat foarte frumos. Toate actele au fost intocmite corect si foarte repede. Multumim
Gina Vizireanu
Gina Vizireanu2 ani în urmă
Recomand cu drag....personal foarte amabil, sunt foarte multumita de serviciile primite la acest notariat ,toate cerintele rezolvate in cel mai scurt timp....voi reveni aici ori de cate ori voi avea nevoie 😊🤗
Diana Cîțu
Diana Cîțu2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile acestui Birou Notarial.
Profesionalism,eficienta si personal prietenos si de aceea RECOMAND !
Locații recomandate