/Iasi/Notar

Birou individual notarial Ochiros Alexandru

Bulevardul Alexandru cel Bun numarul 64 bloc D4, scara D, parter, Iași 700604, România

Birou individual notarial Ochiros Alexandru
Notar
3.2
43 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H85+9Q Iași, România
+40 332 426 451
notariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius187 zile în urmă
Am cumparat un apartament si nu numai dl Ochiros dar si unii din agajati au lasat o impresie de neprofesionalism in special dupa ce am platit onorariul care a depasit 1k euro (o suma deloc de neglijat).
L-am ales pe dl Ochiros din atatea notariate pentru ca in urma cu ~10 ani imi lasase o impresie foarte buna cand a legalizat niste copii de acte pentru facultate.
Sansele sunt foarte mici spre 0 sa mai am nevoie de serviciile dlui si ale celor ce lucreaza acolo.
2 stele si nu una, pentru impresia din urma de ~10 ani.

S-a lasat impresia si ca vanzatorul parea mai important decat cumparatorul, ceea ce e aberant cand cumparatorul a platit cam toate sumele importante.
Daniel b
Daniel b2 ani în urmă
Nu a venit nimeni la receptie, desi am asteptat o perioada. Interiorul e mic si dezordonat. Prima impresie: lipsa de profesionalism.
Vlad Stefan
Vlad Stefan4 ani în urmă
Nu inteleg prin ce-a putut trece personalul din acest notariat ca sa poata ajunga la nivelul asta de nepolitete si badaranie, o forma de nesimtire pura presarata cu sictir si flegme. Ma mai duc acolo, este o experienta aproape religioasa, te invata umilinta si te aduce cu picioarele pe pamant, pricepi ce inseamna Romania. Unii se tarasc in genunchi prin jurul manastirilor, altii se autoflageleaza; eu am gasit ceva mai dur, ma duc la notarul asta.
Neculai Dido
Neculai Dido4 ani în urmă
Dimineata la 9:30, dupa o jumatate de ora de stat la coada, abia mi-au luat actele, urmand sa ma sune dupa ora 14. Vazand ca nu ma suna nimeni si e trecut de 15, am sunat eu si mi-au spus ca legalizarea imputernicirii e gata, sa ma duc degraba sa le iau. Am ajuns acolo la 3:45 si m-am pus pe asteptat. Cand s-a facut ora 17, le-am atras atentia ca se inchide notariatul si eu tot nu am primit actul, mi s-a raspuns ca daca nu-mi convine sa plec. Execrabila atitudine!
Mad Kitten
Mad Kitten4 ani în urmă
O atitudine zeflemitoare si deranjanta. Total neprofesionalism avand in vedere ca nu fac favoruri si sunt platiti. Nu le mai trec pragul niciodata.
Claudia Tofan
Claudia Tofan5 ani în urmă
Am avut pana acum 2 experiente destul de ok cu acest birou notarial, insa astazi am ramas complet dezamagita de personal. Trebuia sa imi vina un extras de carte funciara actualizat in cursul zilei de ieri, am stabilit cu doamna care s-a ocupat de cerere ca voi merge astazi dimineata pentru a ridica documentul solicitat, iar astazi pe un ton destul de neprofesional mi s-a spus sa revin pentru ca nu este inca ajuns; asta in conditiile in care trebuia sa imi ajunga de ieri dupa-amiaza. In fine, I-am facut prezenta nemultumirea, mai ales ca era indicat sa ma informeze, dar bineinteles ca se gasesc de fiecare data "scuze". Am lasat numarul de telefon, detalii asupra cererii solicitate, si ce credeti? Nu m-a sunat nimeni sa ma informeze ca ar fi ajuns documentul solicitat. Cred ca va fi necesar sa ma interesez eu maine asupra acestui aspect.
Margasoiu Radu
Margasoiu Radu2 ani în urmă
O "doamna" cu o lipsa totala de profesionalism, aroganta si needucata. Am fost constrans sa merg la acest notariat, dar nici daca ar fi preturile la 50% fata de restul eu acolo nu as mai merge, va recomand sa evitati acest notariat. Pe de alta parte, am discutat si cu un domn, foarte ok mi s-a parut, ma mir cum pot lucra impreuna doua caractere asa diferite.
Petru Berbece
Petru Berbece2 ani în urmă
Stau ca prostul afara pentru a respecta măsurile de distanțare socială, iar ei închid usa in nas fără sa întrebe ce am nevoie.

Nu recomand, va pierdeți timpul inutil.
C P
C P2 ani în urmă
Domnul Alexandru Ochirosi este o persoana deosebita și profesionista!
Recomand !
O singura problema, angajații dansului se mișcă foooooarte greu!
Locații recomandate