/Iasi/Notar

Birou notarial Coste și asocații

Strada Cucu 1, Iași 700259, România

Birou notarial Coste și asocații
Notar
4.3
229 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7R+RP Iași, România
+40 232 258 660
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan vergu
Razvan vergu2 ani în urmă
Nu recomand acest birou notarial!

Am depus actele pentru o mostenire in data de 28.10 si timp de 3 saptamani (azi suntem in 19.11) nu am primit niciun semn de la ei, intrebandu-i daca sunt in concediu, poate imi raspunde cineva ceva :)
Ca sa intelegeti mi s-a trasmins intr-un mail urmatorul text:
"Nu suntem in vacanta si nu sunteti singurul nostru client. Atitudinea dvs. denota cel putin lipsa de respect in conditiile in care am lucrat pentru dvs. Domnia voastra optand pentru a sta cu fundul pe scaun si a trimite un mail. Va dorim o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana asa cum vi-l dorim noi!!!"
Concluziile va rog sa le trageti voi care vreti sa lucrati cu ei!
Kris Mihnea
Kris Mihnea2 ani în urmă
Foarte amabili si rapiditate în rezolvarea problemelor si a actelor..Recomand tuturor !!
Beatrice Elena
Beatrice Elena2 ani în urmă
Multumesc Domnului Notar Costin Răzvan-Ionut pt ajutorul acordat pt a obține o procura speciala de care am avut nevoie urgent.
Lenuta Chiriac
Lenuta Chiriac2 ani în urmă
Recomand cu drag, o echipa de oameni extraordinari.
Aniri 04
Aniri 044 ani în urmă
Extrem de neprofesionalisti ! Nici macar nu si - au dat silința de a ma îndruma cu privire la situația prezentată de mine, spunând sec ca nu se mai poate face nimic si ca e o cauza pierdută. Ba mai mult, au avut nerușinarea de a spune "asta este daca oamenii sunt ignoranți si nu intreaba înainte de a face un lucru" , pe românește m au numit incultă. Mentionez ca problema a fost în cele din urmă rezolvată la o doamnă notar competenta.
Madalina Covrig
Madalina Covrig4 ani în urmă
Printre cei mai buni notari din oras. Nu doar ca am avut parte sa intalnim oameni foarte bine pregatiti, insa si corectitudinea isi spune cuvantul. Jos palaria si felicitari pentru toti, pentru un colectiv minunat si 9amen8 foarte frumosi!
Adrian Obuhov
Adrian Obuhov2 ani în urmă
Am citit review-uri bune pe google si am ales sa merg aici, nu am fost dezamagit, oameni profesionisti si placuti. Daca nu este urgent mai bine sa mergeti dupa masa, este mai liber. Am avut o declaratie pe care am facut-o la acest notar, organele care trebuiau sa primeasca acea declaratie mi-au spus ca trebuie facute anumite modificari de care nu m-au informat, cand m-am intors la notar si mi-am facut alta declaratie mi-au oferit o mica reducere.
Ade Ghe
Ade Ghe2 ani în urmă
Dl notar Costin este nepoliticos, arogant, necomunicativ, neprofesional, mi-a gresit actele , parca am venit sa mi le faca gratuit dar chiar si atunci bunul simt ar trebui sa-l ai. Nu recomand!
Locații recomandate