/Hunedoara/Notar

Societatea Profesionala Notariala Opruta si Petruica

Bloc C, Bulevardul Iuliu Maniu, Deva 330022, România

Societatea Profesionala Notariala Opruta si Petruica
Notar
3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
VWM4+CM Deva, România
+40 254 230 506
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Larisa Duma
Larisa Duma2 ani în urmă
Am apelat la d-na notar Petruica in mai multe rânduri și întotdeauna am fost foarte multumita atat de profesionalism cat si de punctualitate.Am mai fost la alti notari in Deva si nu au respectat ora programării facute,nimeni nu are timp de pierdut pe la usi.La d-na notar Petruica se respectă programările pentru ca respecta clienții.
Recomand acest birou notarial si mai ales pe d-na Petruica !!!!
Cristina andrei
Cristina andrei2 ani în urmă
Vladut Vladdy
Vladut Vladdy2 ani în urmă
Evitati acest birou notarial !!! Nu am vazut atata lipsa de profesionalism si aroganta impletita cu incompetenta si nesimtire in nicio institutie publica ( si cu totii cunoastem cum e in Romania cu institutiile publice ) urlete , jigniri ,ochi dati peste cap si vesnicul nu pot sa cred ... ( adresate colegei ei si nu numai )
Pe scurt ... am avut de facut 2 declaratii (40lei/buc...) am asteptat exact 7 zile dupa aceste doua foi A4 ... 7 zile . Cand m-am dus sa le ridic am sesizat o gramada de greseli ...le-am corectat dupa 1000 de foi printate ,cand in sfarsit a fost okay treaba si am vrut sa le platesc , sotia venita direct de la serviciu nu a avut CI asupra sa (vina ei) .Desi a avut copie dupa CI , notarul a eliberat doar 1 declaratie , refuzand sa elibereze si declaratia sotiei .
Nu o sa mai apelez niciodata la acest birou notarial nici daca ar fi singurul din judet !!! Si va recomand cu caldura sa evitati daca nu vreti o galeata de nervi , timp pierdut , drumuri multe si sa se ridice vocea pe banii vostrii.
P.S. A plecat din birou nu a spus nici buna ziua ... nu catre noi , catre colega ei .
Alexandra Petreanu
Alexandra Petreanu2 ani în urmă
Razvan Ferentz
Razvan Ferentz8 ani în urmă
Corina
Corina2 ani în urmă
Locații recomandate