/Galati/Notar

Notar Public Genilia Gheorghe

Strada Brăilei 189, Galați 800402, România

Notar Public Genilia Gheorghe
Notar
4.8
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C286+GR Galați, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valeriu selaru
Valeriu selaru2 ani în urmă
Scump fata de alt notar,DUBLU. Testamentul autentic m-a costat la notar Genilia 612 lei si acelasi testament autentic identic a costat o ruda 303lei in aceasi perioada la alt notar! Sfatul meu cautati mai mult sa nu patiti ca mine!
Djambav
Djambav4 ani în urmă
Am făcut o procură în cîteva minute, fără să ne paseze pe a 2-a zi cum s-a intimplat la alte 2 birouri notariale din apropiere.
Tudor Grigoras
Tudor Grigoras5 ani în urmă
M-am dus dimineata sa legalizez o singura pagina si mi s-a dat un termen ireal, de o zi. Inteleg ca nu au profit mare la o pagina, dar totusi la celelalte notariate pe unde am mai fost mi s-au legalizat actele pe loc. Secretara m-a tratat de parca i-am stricat ziua si am rugat-o sa care pietre nu sa ma ajute cu o legalizare.
Lucica Dobrota
Lucica Dobrota2 ani în urmă
An de an facem declarațiile notariale la acest cabinet si niciodata nu ni s-a spus nu, daca am avut o urgenta...doamna notar a inteles...10+ din partea noastră! Si inca un aspect ..nu este adepta sa facem 3 acte ca să își ia banii...dacă un alta parte faci individual anumite documente, doamna a facut unul singura. Va multumim si vom reveni întotdeauna!
Valentina Bratu
Valentina Bratu2 ani în urmă
Am făcut aici procura soțului pentru a putea pleca cu copiii peste hotare. Foarte rapid și profi s-au purtat fetele. Le-am abordat cu respect, mi-au răspuns cu respect😊
Recomand cu încredere
Melek Maria
Melek Maria2 ani în urmă
Am fost ff multumita si foarte lamurita de raspunsurile primite de la birou ,mentionez ca am fost la alte 3 birouri notariale ,dar la nici unul nu ma lamurit ,doamnele de aici s-au comporta exemplar si cu mult profesionalism.
BADIN STELLA
BADIN STELLA2 ani în urmă
Sunt extrem de multumita de rapiditatea si flexibilitatea cu care sunt servita la acest BN. Dna. Simona Zorila aduce plus valoare echipei. Multumim si mult succes!
Loredana banescu
Loredana banescu2 ani în urmă
Foarte rapide si fetele niste dragute , gata sa te ajute daca ai nevoie . Recomand cu drag !
Locații recomandate