/Dolj/Notar

LORINCZI-MÁTÉFI TUNDE, BIROU NOTAR PUBLIC

Str. Principala, nr. 342, Com, Brădești 537025, România

LORINCZI-MÁTÉFI TUNDE, BIROU NOTAR PUBLIC
Notar
4.2
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
88MQ+8F Brădești, România
+40 266 247 067
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–12
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emese szabo
Emese szabo4 ani în urmă
László Bőjte
László Bőjte5 ani în urmă
Melinda Gothard Torok
Melinda Gothard Torok2 ani în urmă
(Tradus de Google) Notarul cel mai conștiincios, cunoștințele sale profesionale sunt lăudabile! Sunt întotdeauna amabili și de ajutor.

(Original)
Leglelkiismeretesebb közjegyző, szakmai tudása elismerésre méltó! Mindig kedvesek és segítőkészek.
Kelemen Éva
Kelemen Éva2 ani în urmă
(Tradus de Google) Secretarul funcționarului vorbește cu clienții într-un stil alpin, care disprețuiește gălețile de pe piață, confundă numele clienților, susține că sunt „foarte strigoi” în legătură cu persoanele moarte și consideră că administrația solicitată prin e-mail este nulă. Nu o recomand deloc. Am fost acolo prima, probabil ultima.

Stimate notar public, așa cum ați solicitat, ar trebui să atașez capturile de ecran solicitate atunci când telefonul fix nu a fost înregistrat. Nu a fost un caz de probă, ci un document de înregistrare a ipotecilor, la care am trimis o parte din documente în persoană și un alt prin e-mail pe 10 iunie. În e-mail, am solicitat să fiu notificat imediat ce documentul a fost gata și am solicitat ca factura să fie emisă pe numele companiei. Compania pe care am cerut-o pentru document este pe numele soțului meu, ca o afacere de familie, numele lui era pe numele companiei. Sotul meu a murit pe 18 iunie, iar numele afacerii familiale s-a schimbat in iulie. Întrucât nu am primit nicio notificare de la dvs. până pe 6 august cu privire la completarea documentului solicitat, am întrebat prin telefonul fix furnizat. Am încercat să-l întreb dacă este îngrijorat de această schimbare, ce putem face în acest sens, răspunsul cinic a fost fantastic, suntem foarte fericiți. Și l-aș suna în zece minute. Când am sunat-o înapoi, mi-a spus să nu vorbesc prostii, soțul meu este '' într-adevăr nu este mort ''! Nu a ascultat până la capăt, nu i-am putut spune care a fost întrebarea! L-am intrebat daca crezi ca a fost complet prost ??? Când a trântit telefonul, nu l-a ridicat, de două ori la rând. Apoi am încercat din nou mai târziu, iar când l-a ridicat a început imediat să spună că trebuie să zboare o moștenire pentru a merge la Târgu Mureș ... când am aflat în sfârșit de la el că intrarea în ipotecă era gata pe 16 iunie, așa că era încă valabilă, eram deja plângând, dar m-a bătut din nou la telefon. Apoi am sunat de pe telefonul fiicei mele, l-am preluat și am spus că putem merge a doua zi după document. Apoi a spus că a confundat numele clienților, nu ale soțului ei ...
Am intrat la 8:30 a.m. pe 7 august, ușa era deschisă, el a spus imediat că nu există recepție, că sunt închise, că nu există funcționar. Când am spus că am vorbit la telefon ieri, el a căutat documentul și l-a pus pe tejghea, apoi mi-a spus să plătesc 175 de lei / notez când am întrebat în iunie cât va costa 125 de lei a spus .... / și am spus bine, vă rugăm să prognozați frumos factura în numele companiei. O chitanță a casei de marcat era deja anulată / !!!!! / - în casă și a început să strige că nu poate da ceea ce îmi imaginez, nu îmi va da documentul aici. Am scos documentul de pe tejghea - așa cum îl dăduse aici înainte - a început să înjure / ce să facă cu documentul /, strigând să mă ascund de el, nu a trebuit să plătesc ... Asta am făcut.
Stimate notar public! Nu apreciez munca dvs. pentru că nu știu, nu vă cunosc. Dar o companie de servicii ca a ta își poate permite cu greu personalul de asistență ca cel cu care m-am confruntat, pentru că, pe de o parte, nu este util la telefon, vorbește foarte repede, nu înțelege și în câteva secunde i-a spus cât de mult muncă. Pe de altă parte, atmosfera pe care o creează este sigur că va fi liniștitor pentru clienți. Aș dori să subliniez că am comentat și acest lucru din jumătate din Fundația Pro Economica.

(Original)
A jegyzőnő titkárnője piaci kofákat meghazudtoló alpári stílusban beszél az ügyfelekkel, összekavarja az ügyfelek neveit, elhunyt személyekről állít ilyeneket, hogy '' nagyon nincs meghalva '', az e-mailen kért ügyintézést pedig semmisnek tekinti. Egyáltalán nem ajánlom. Először voltam ott, biztos, hogy utoljára.

Tisztelt Jegyzőnő, ahogy Ön kérte csatolom a kért képernyőfotókat, amikor a fix telefont nem vették fel. Nem hagyatéki ügyről volt szó, hanem egy jelzálog bejegyzési dokumentumról, amihez az iratok egy részét személyesen, másik részét emailen küldtem át június 10-én. Az emailben kértem, hogy értesítsenek, amint kész lesz az irat, és kértem, hogy a számlát a cég nevére állítsák majd ki. A cég amire kértem az iratot a férjem nevén volt , családi vállalkozásként az ő neve szerepelt a cég nevében. A férjem június 18-án elhunyt, július folyamán a családi vállalkozás neve megváltozott. Mivel aug 6-ig Önöktől nem kaptam értesítést, hogy a kért dokumentum elkészült, ezért a megadott fix telefonon érdeklődtem. Próbáltam tőle megkérdezni, hogy gond e a változás, mit tehetünk ez ügyben, a cinikus válasz az volt, fantasztikus, nagyon örvendünk., és hívjam tíz perc múlva. Amikor visszahívtam, akkor közölte, hogy ne beszéljek hülyeségegeket, a férjem '' nagyon nincs meghalva ''! Végig se hallgatott, el se tudtam neki mondani, hogy mi a kérdés! Megkérdeztem tőle, hogy teljesen hülyének tart ??? Mire ő lecsapta a telefont, aztán nem vette fel, kétszer egymás után. Majd később újra próbálkoztam, és amikor felvette egyből kezdte mondani, hogy hagyatékot kell járatni, hogy menjünk Marosvásárhelyre... mire végre sikerült megtudnom tőle , hogy a jelzálog bejegyzés kész volt június 16-án, így tehát még érvényben van, már zokogtam, de megint rám csapta a telefont. Aztán a lányom telefonjáról hívtam, azt felvette, és azt mondta másnap mehetünk a dokumentum után. Akkor elmondta, hogy összetévesztette az ügyfelek neveit, nem a férjemre gondolt....
Aug 7-én reggel 8.30 kor bementünk, az ajtó nyitva volt, egyből azt mondta, hogy nincs ügyfélfogadás, zárva vannak, nincs a jegyzőnő. Amikor mondtam, hogy a tegnap beszéltünk telefonon, előkereste az iratot és letette a pultra, aztán közölte, hogy 175 lejt fizessek/ megjegyzem amikor júniusban érdeklődtem, hogy mennyibe fog kerülni 125 lejt mondott .... / , és én mondtam, hogy rendben, kérem szépen az előre jelzett számlát a cég nevére. Egy pénztári bizonylat már le volt tépve /!!!!!/ - kasszabon , és elkezdett kiabálni, hogy ő nem tud adni, mit képzelek, akkor nem adja ide a dokumentumot. Én a dokumentumot a pultról levettem- hiszen ideadta előzőleg - , erre elkezdett káromkodni, / hogy mit csináljak a dokumentummal /, üvölteni, hogy takarodjak onnan, nem kell fizessek.... Ezt tettem.
Tisztelt Jegyzőnő ! Nem az Ön munkáját értékelem, hiszen azt nem tudom, Önt nem ismerem. De egy olyan szolgáltatást végző cég, mint amilyen az Öné nehezen engedhet meg magának olyan kisegítő személyzetet, mint akivel én szembesültem, hiszen egyrészt sem telefonon nem segítőkész, nagyon gyorsan beszél, nem érthető és a néhány másodperc alatt is elmondta, hogy neki milyen sok a munkája. Másrészt az a légkör , amit teremt biztos, hogy az ügyfelek számára nem megnyugtató. Szeretném jelezni, hogy mindezt a Pro Economica Alapítvány fele is észrevételeztem.
Kincso Kelemen
Kincso Kelemen2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut mai multe experiențe negative, nu o recomand deloc. Ei își asumă multă muncă, promițând că vor fi anunțați când se termină, dar nu o fac. Nu pot fi contactați la telefon când știu deja un număr de telefon, nu mai ridică telefonul (numărul de telefon al mamei mele era cunoscut de ea, nu au ridicat telefonul când am sunat de la al meu, am reușit să răspund imediat la apel). În plus, doamna care răspunde la telefon vorbește clienților cu o voce incredibil de nerăbdătoare, lipsită de respect, fără a asculta măcar care este problema. Îl trânti telefonul de două ori. Ne-a pus la îndoială cuvântul, era imposibil să comunicăm deloc cu el.

Răspuns la răspunsul notarului:
Nu am vorbit despre „stoarcere” niciun minut, am spus că nu au ridicat telefonul, dar dacă suntem deja aici, cred că se poate numi stoarcere când aud numele unui client și trântesc telefonul ridicat. După cum puteți vedea în fotografii, aceste apeluri au avut loc în aceeași zi (când biroul NU era în SĂRBĂTORIE - deci nu au fost nevoiți să „ia telefonul cu ei”, așa cum l-au exprimat foarte ironic în răspunsul amabil). La ultimul apel, se pare că au durat trei secunde, pentru că atunci când un anumit angajat a auzit vocea mamei mele, a trântit imediat telefonul, motiv pentru care am apelat la telefonul meu. Este perfect de înțeles dacă cineva este ocupat, nu poate ridica telefonul, nu a existat nici o problemă cu asta, dar cu tonul angajatului în timp ce striga în telefon și în timp ce refuza să asculte ceea ce doream, el a spus în mod constant, deloc relevant. și, în multe cazuri, lucruri jignitoare (a presupus că mințim despre moartea unei persoane - „ei bine, XY nu este foarte mort”).
Dacă aveți o părere negativă, cred că merită să continuați, deoarece există o continuare a poveștii. A fost foarte dificil să strângem atât de mult încât s-a făcut hârtia, am putut să o ridicăm a doua zi dimineață la 8:30 (am vrut doar să aflăm de la angajat prin telefon dacă ar putea fi ridicată la un moment dat - nu am cerut nicio informație). A doua zi, când am intrat în biroul deschis, nici măcar nu ne-au întrebat ce vrem, dar același angajat a urlat la noi că nu sunt deschiși astăzi și nu s-au putut abține. Când am spus că ieri li s-a spus că ziarul ar putea fi preluat, el și-a tras gura și a trecut de la un ton condescendent la un războinic. A spart, isteric și a înjurat în stil alpin. Erau chiar și câțiva clienți care stăteau în prag, iar fețele lor arătau surpriza cu privire la modul în care cineva își putea permite așa ceva.

Aș observa că nu am întâlnit-o pe notar, nu pot să-i laud munca, totuși, angajatul care lucrează în biroul ei aruncă o lumină negativă asupra întregului notar cu comportamentul ei. De aceea, îndrăznesc să spun că nu recomand nimănui să își folosească serviciile!

(Original)
Több negatív tapasztalatom volt, egyáltalán nem ajánlom. Sok munkát elvállalnak, megígérik, hogy értesítenek amikor kész van, azonban ezt nem teszik meg. Telefonon nem lehet elérni őket, amikor egy telefonszámot már ismernek, többet nem veszik fel a telefont (édesanyám telefonszámát mivel ismerték neki nem vették fel a telefont, amikor az enyémről hívtuk rögtön sikerült fogadni a hívást). Ezen felül a telefont fogadó hölgy hihetetlenül türelmetlen, tiszteletlen hangon beszél az ügyfelekkel, meg se hallgatott, hogy mi a probléma. Kétszer ránkcsapta a telefont. Kétségbe vonta a szavunkat, nem lehetett vele egyáltalán kommunikálni.

Regálva a közjegyzőség válaszára:
"Kinyomásról" egy percig sem beszéltem, azt mondtam nem vették fel a telefont, de ha már itt tartunk, akkor szerintem kinyomásnak lehet azt nevezni, amikor meghallva egy ügyfél nevét rácsapják a felvett telefont. Ahogy a fényképeken is látszik, ugyanazon a napon történtek e hívások (amikor az iroda NEM VOLT SZABADSÁGON - így nem kellett "magukkal vinniük a telefont", ahogy a kedves válaszban nagyon ironikusan kifejezték azt). Az utolsó hívásnál látszik, hogy három másodperces volt, ugyanis amikor a bizonyos alkalmazott meghallotta édesanyám hangját rögtön rácsapta a telefont, ezért is folyamodtunk ahhoz, hogy az én telefonomról hívjuk. Teljesen érthető, ha valaki elfoglalt, nem tudja felvenni a telefont, nem is ezzel volt a probléma, hanem az alkalmazott hangnemével, ahogy kiabált a telefonba, valamint ahogy nem volt hajlandó végighallgatni, hogy mit is szeretnénk, csak mondott folyamatosan, egyáltalán témába nem vágó és sok esetben sértő dolgokat (feltételezte, hogy hazudunk egy személy haláláról - "hát márpedig XY nagyon nem halott").
Ha meg már negatív vélemény úgy gondolom, hogy érdemes a tovább folytatni, hiszen van folytatás a történetnek. Nagy nehezen sikerült kicsikarni annyit, hogy a papír elkészült, másnap reggel 8.30-kor átvehetjük (csupán ezt szerettük volna megtudni az alkalmazottól telefonon, hogy át lehetne-e venni valamikor - semmilyen olyan információt nem követeltünk). Másnap amikor besétáltunk a nyitott irodába, meg se kérdezték, hogy mit szeretnénk, hanem ugyanaz az alkalmazott ránk förmedt, hogy nincsenek ma nyitva és nem tudnak segíteni. Mikor mondtuk, hogy tegnap mondták, hogy át lehet venni a papírt, akkor elhúzta a száját és a lekezelő hangnemből átváltott harciasra. Csapkodott, hisztizett és alpári stípusban káromkodott. Az ajtóban állt még néhány ügyfél az ő arcukon is látszott a meglepetés, hogy valaki ilyesmit hogyan engedhet meg magának.

Megjegyezném a közjegyző nővel nem találkoztam, az ő munkáját nem méltathatom, azonban az irodájába dolgozó alkalmazott az egész közjegyzőségre negatív fényt vet viselkedésével. Ezért is merem állítani, hogy senkinek nem ajánlom, hogy igénybe vegye szolgáltatásaikat!
MARIA MIKLOS
MARIA MIKLOS2 ani în urmă
Miklos magdolna monika
Miklos magdolna monika2 ani în urmă
Gyongyike Szakál
Gyongyike Szakál2 ani în urmă
Locații recomandate