/Dambovita/Notar

Notariat Neagu Denisa Marilena

Bulevardul Ion Constantin Brătianu 28, Târgoviște 130153, România

Notariat Neagu Denisa Marilena
Notar
4.3
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF96+9W Târgoviște, România
+40 726 684 037
notar-public-neagu-denisa-marilena.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loreley Grey
Loreley Grey2 ani în urmă
Placut surprinsa de serviciile prompte și profesionale.
Eduard asofiei
Eduard asofiei4 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism, rapiditate si eficienta in rezolvarea solicitarilor, personal foarte amabil si bine pregatit in domeniu.
Catalin Dumitru
Catalin Dumitru4 ani în urmă
Am sunat sa cer informatii cu privire la legazilarea unor simple hartii cat si despre programul de lucru iar doamna de la capatul celalalt al firului avea o atitudine lipsita de educatie, de parca i-as fi fost dator cu ceva. In urma experientei avute, nu recomand acest cabinet. Poate doamna Neagu Denisa este amabila dar angajata dansei care raspunde la telefon ...
MARIA MOCANU
MARIA MOCANU4 ani în urmă
Esti tratat ca un client de duzina.Aglomeratie, nesimtire,preturi mari, pacaleala.
Valentina Dobre
Valentina Dobre5 ani în urmă
Nu recomand acest birou notarial, in special pentru spete simple, care sunt administrate de persoanele fara experienta din acel birou. Mama si bunica mea de 90 de ani (!!!) au avut nevoie de o procura foarte simpla. Dincolo de faptul ca nu se fac programari telefonice si trebuie sa mergi dimineata la prima ora sa iei numar de ordine - bunica nu sta in oras, am rugat pe altcineva sa se ocupe de asta ca sa nu o tinem toata ziua la notar, in momentul in care au fost acolo la ora programata, bunicii mele i s-a solicitat sa scrie de mana o declaratie si fiind in varsta si intr-un mediu cu mult zgomot (erau foarte multe persoane acolo), nu a avut linistea si spatiul necesar completarii actelor, a gresit declaratia, iar domnisoara care s-a ocupat de pregatirea actelor nu a dorit sa o ajute sa o refaca. Serviciile de calitate au la baza oamenii, iar modul in care a fost tratata bunica mea in acel birou notarial este inacceptabil. Lasand la o parte serviciile sau banii, este vorba de umanitate. Ii recomand doamnei notar sa faca o selectie mai buna a persoanelor care primesc clientii in acel birou notarial, caci lipsa lor de profesionalism poate lucra in defavoarea ei.
Petruta Moraru
Petruta Moraru6 ani în urmă
Cam aglomerat, dar foarte ordonati. Profesionisti perfecti. Foarte multumit.
Sfinxul Buce
Sfinxul Buce2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumiți!
Profesionalism, ne a explicat foarte bine și clar , tot ce aveam nevoie să știm. Știe să vorbească cu clienții , amabilitate.
Organizare și punctualitate. Recomand cu siguranță.
Sorin Gabi
Sorin Gabi2 ani în urmă
Exagerat de scump
Locații recomandate