/Constanta/Notar

Birou Notarial Veronica Petrescu

Constanța, România

Birou Notarial Veronica Petrescu
Notar
2.1
57 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JCP+GJ Constanța, România
+40 722 502 356
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pion cu mantă255 zile în urmă
Dacă vrei să faci niste mici ocolișuri "detalii" de la vreo lege ,este persoana perfectă! Cei care sunt păgubiți din cauza unor acte notariale făcute direct s-au indirect pe genunchi ,pot face plângere penală. Notarii chiar dacă au impresia asta sa știți că nu sunt Dumnezei!
Ionut Catalin Valeanu
Ionut Catalin Valeanu2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si respect fata de clienti si angajati. Am intrat in birou si tipa la
un angajat. Femeia e bipolara.
Per total s-a terminat cu acte gresite, dupa ce asteptasem o vesnicie.
Ela_ Ella27
Ela_ Ella272 ani în urmă
O stea este mult....aroganta maxima, lipsa de respect fata de omul de lângă tine care totuși nu vinde castraveți în piață și are niște cunoștințe profesionale, faptul ca ești notar nu înseamnă să pui la zid un om fără drept de apel, foarte aglomerat și înghesuit din cauza spațiului foarte mic, actele se semnează în hol...recepție...,cereri completate pe genunchi, lipsa locuri de parcare, la capitolul tarife, destul de scump, raport calitate/pret, nu recomand !
Ema Tito
Ema Tito2 ani în urmă
Doamna notar este un profesionist, un om plăcut şi înțelegator, am obțitut repede actul necesar. Si echipa este foarte placută!
Madalina Mihai
Madalina Mihai2 ani în urmă
Sfat pentru angajare: nu vă așteptați să vorbească cineva cu voi. Lăsați acasă impresiile că educația înaltă și standardele dobândite prin studii funcționează aici, pentru că nici clasicul "bună ziua" nu îl veți primi. Se da o probă de lucru și tipicul "vă sunăm noi". În schimb, vei primi instrucțiuni într-o doară, sictirit, de parcă ai venit să primești pomană și nu să îți câștigi banii. Vei fi ignorat la superlativ. Nu recomand dacă celor cu stimă de sine.
Ggwildplay Monica
Ggwildplay Monica2 ani în urmă
Am avut nevoie sa fac un act și în urma colaborării cu doamna notar ma declar foarte mulțumită! Dansa a dat dovada pe promptitudine și profesionalism. Încă de la început mi-a comunicat taxele, care au fost proporționale cu serviciul pe care îl doream! Dacă o sa mai am nevoie și de alte servicii cu siguranță că am să apelez cu încredere la acest birou notarial.
Petre simion
Petre simion2 ani în urmă
Am facut un act notarial azi si am fost foarte multumit. Doamna notar m-a ajutat sa efectuez niste operatiuni la banca sfatuindu-ma cum sa procedez comform legii . Este legista si foarte bine pregatita profesional. Simion petre.
Ionut Ionut
Ionut Ionut2 ani în urmă
Foarte neprofesionista si incompetenta, initial mi-a spus ca se poate rezolva cerinta mea dupa care mi-a spus ca nu se poate si mi-a solocitat sa-i platesc onorariu 72 lei, cu siguranta nu recomand
Ionuț Spătaru
Ionuț Spătaru2 ani în urmă
Nu mergeți la ea la practică nici daca minte ca va angajează. Se comporta groaznic, schimba angajații la lună pentru că nu sta nimeni, are pretenția să îi spălați și wc-urile și să îi strangeti resturile alimentare. Efectiv isi bate joc.
Locații recomandate