/Constanta/Notar

Birou Notarial Elena Raluca Nurciu și Nicoleta-Raina Geamalinga | Notar Public Elena Raluca Nurciu | Notar Public Nicoleta Raina Geamalinga

Strada Ion Gheorghe Duca nr. 32, Constanța 900690, România

Birou Notarial Elena Raluca Nurciu și Nicoleta-Raina Geamalinga | Notar Public Elena Raluca Nurciu | Notar Public Nicoleta Raina Geamalinga
Notar
4.9
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHQ+HQ Constanța, România
+40 749 164 163
societate-notariala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 9–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Roșulescu
Mihaela Roșulescu2 ani în urmă
Buna organizare si amabilitatea sustin competenta profesionala. Recomand .
Tooth Zone
Tooth Zone2 ani în urmă
Sunt foarte amabili si foarte bine pregatiti! Bravooo! Preturi mici si calitate inalta!!! De fiecare data cand am mers sa legalizez ceva, lucrurile s-au miscat rapid, in maxim 5-10 minute a fost totul gata.
Ovidiu Ovidiu
Ovidiu Ovidiu2 ani în urmă
Spre deosebire de alți notari care știu doar 1 lucru...veniți cu actele sa va spun cât costă....deși eu aveam nevoie de o consultanta ptr o anume speță...aici am găsit tot ce îmi trebuia...profesionalism, receptivitate...și cel mai important este ca m.a ascultat. Recomand tuturor.
Constantin Micu
Constantin Micu2 ani în urmă
Din păcate translatorul de engleza/germană a întârziat jumătate de oră deși programarea fusese confirmată. Până la urmă la sfatul altui cabinet notarial, de pe aceeași stradă, și intreband autoritătiile cărora trebuia să prezint procura, s-a dovedit faptul că nici nu aveam nevoie de translator. La venirea întârziată a translatorul, notărița a luat mai degrabă partea translatorului, serviciile acestuia din urmă nu au ajuns în timp util. Îi sunt totuși recunoscător pentru promptitudine și pentru ajutor de găsit un translator. Datorită pachetului complet de servicii (notariale+traducere) totuși nu pot să mă declar mulțumit.
Cristina Fildan
Cristina Fildan2 ani în urmă
Promtitudine si amabilitate! Nota 10*. Multumesc echipei pentru ajutorul oferit. Cu siguranta voi apela si pe viitor la serviciile dvs.
Recomand cu incredere!!!
Patri Roxy
Patri Roxy2 ani în urmă
Doamna notar este foarte amabila si rapida. Isi cunoaste foarte bine profesia. Sunt foarte multumita de serviciile dumneaiei, prin urmare recomand cu incredere!!!
Ionuț-Andrei MILITARU
Ionuț-Andrei MILITARU2 ani în urmă
Plăcut surprins de amabilitatea, înțelegerea, corectitudinea si promptitudinea dovedita in timpul petrecut in Biroul Notarial ENIG. Mărturisesc ca decorul biroului aduce un plus la finalul experienței. Multi reușesc sa creeze servicii, dar mai putini experiențe. Iar experiențele sunt memorabile!!!
Tatiana Geogea
Tatiana Geogea2 ani în urmă
Cele mai bune servicii notariale din Constanta. Pur si simplu profesioniste si cu adevar merita 5 stele, servicii de 5 stele. Recomand pentru calitate si pret. Multumesc mult pentru tot, ne-ati ajutat enorm. Succes in tot ceea ce faceti ❤️❤️🙏🙏
Locații recomandate