/Cluj/Notar

Cosma Laura Ioana

Bulevardul Eroilor 45, Cluj-Napoca 400000, România

Cosma Laura Ioana
Notar
4.3
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCW+52 Cluj-Napoca, România
+40 735 170 064
notar-cosma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
D D
D D2 ani în urmă
Se zice că review-ul de 3-4 stele e cel mai obiectiv, așa că m-am abținut să dau o steluță. Greșeli la calcule de 2 ori, de aproape 3 luni aștept să-mi încheie un aviz, certificat (nu știu cum ii zice) cum că un credit ipotecar este încheiat (aici la început a dat vina pe bancă, apoi a fost în concediu, apoi când am sunat iarăși nu mai știa despre ce ii vorba...) Aproape de fiecare dată când sunam îmi zicea că se rezolvă, că mă sună ei și bineînțeles nu uita să-mi zică cât costă, dar uita să-mi zică când se rezolvă. Partea buna ii că pt mine nu este urgent dar asta nu e o scuză. Ce sa mai zic, sper ca se rezolvă până la urmă, dacă nu voi face procedurile necesare la alt notar.
Ana Moldovan
Ana Moldovan4 ani în urmă
Doamna notar refuza, prin intermediul secretarelor, sa faca o procura speciala, invocand faptul ca nu ii permite legea. In realitate, legea permite si chiar e solicitata o astfel de procura in situatii specifice.
As fi apreciat daca doamna notar ar fi oferit explicatiile direct clientilor (poate asa ar fi inteles cu adevarat ce nevoie/solicitare are clientul cu adevarat)
Viki Besa
Viki Besa4 ani în urmă
NU recomand de loc serviciile doamnei notar. Nu stie ce face si din pacate nici nu isi da interesul. A gresit o opinie notariala de mai multe ori, fapt pentru care aprobarea creditarii a durat mult mai mult. Plus a mai si gresit la contracte, deci fiti atenti si cititi in detaliu inainte de a semna.
Laura cosma
Laura cosma4 ani în urmă
domnisoara Besa, nu acesta a fost motivul pentru care creditul dv. nu a fost acordat la timp. Cu privire la erori din actele pe care le-ati semnat, nu inteleg la ce va referiti!! actele au fost intocmite corect, erorile materiale sunt inerente si se corecteaza orice greseala inainte de semnarea lor. nu am cunostinta despre aceste greseli in cuprinsul actelor si ar fi corect sa va exprimati nemultumirile direct la biroul nostru. nu va inteleg atitudinea dupa semnare.
Stelian Moldovan
Stelian Moldovan4 ani în urmă
Am facut programare din timp pentru o procura. In momentul in care am ajuns la birou ni s a spus ca nu se poate face procurar respectiva.
Ivvo1000
Ivvo10005 ani în urmă
am sosit in tara pentru doua zile ,m-am trezit ca trebuie sa fac niste declaratii la notar ,eram disperat, nu vedeam nici o sansa sa obtin o programare stiind ca dureaza cateva zile ,am zis sa incerc totusi .am facut programarea dimineata iar la ora 15 am putut sa vin cu parintii sa semnez actele ,nu a trebuit sa stau la cozi sa astept sau sa fac drumuri inutile .foarte promti ,foarte profesional . recomand cu caldura.
Oana Cristina Ilie
Oana Cristina Ilie5 ani în urmă
Am avut nevoie de o prapadita de procura. Doamnele de la secretariat m-au expediat foarte rapid cu "Suntem plini saptamana asta, nu mai luam nimic. Trebuie sa faceti o programare".

Am rezolvat ce aveam nevoie de alt notar, fara programare si alte mofturi. :)

P.S.: Programul nu este de la 8, ci de la 9 dupa spusele doamnelor de la secretariat.
Joh L
Joh L2 ani în urmă
Schnell und zuverlässig!
Folosesc acest notar de cate ori ajung in Romania si intotdeauna am fost servita prompt.
Mi se par deplasate insa comentariile de genul: m-am dus la Biroul Notarial si nu m-au servit pe loc. Ach, pe bune? Ia incercati metoda asta in afara tarii!...
Locații recomandate