/Cluj/Notar

Welt Imobiliare

Strada Avram Iancu, Florești 407280, România

Welt Imobiliare
Notar
4.7
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFVP+Q9 Florești, România
+40 364 644 644
weltimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Mezei
Mirela Mezei2 ani în urmă
În demersurile noastre de a închiria un apartament am avut ocazia să colaboram cu d-l Raul Gavrila, căruia îi adresăm sincere multumiri! Deschis, comunicativ, atent la detalii, punctual și dedicat! Un adevărat profesionist! Recomand cu încredere și căldură!
Vivien-Xenia Tinca
Vivien-Xenia Tinca2 ani în urmă
În cadrul căutărilor mele pentru apartament, am avut plăcerea de a-l cunoaște și de a colabora cu domnul Raul Gavrilă. Profesionist, prompt, receptiv și foarte amabil, domnul Gavrilă este tot ce ți-ai putea dori de la un agent imobiliar excelent. Îl recomand cu încredere!
Andreea Pop
Andreea Pop2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Welt imobiliare pentru a inchiriat un apartament. Am fost foarte multumita de Dl Raul Gavrila care a dat dovada de inalt profesionalism, comunicare foarte buna, raspunsuri prompte si a oferit incredere de-a lungul procesului pana la gasirea chiriasilor potriviti. Recomand cu caldura. Multumim pentru suportul acordat Dl Gavrila.
Sorana Pop
Sorana Pop2 ani în urmă
Mulțumesc mult lui Raul Gavrila un agent de imobiliare exceptional și profesional Raul ne-a fost de ajutor prin sfaturile lui și a facut ca toate demersurile sa para ușoare in alegerea locuintei .Pot confirma ca si-a dedicat tot timpul pentru a ne explica tot despre casa, despre imprejurimi si in ce consta alegerea noastra. In plus Raul A fost sociabil, Ne a facut sa ne simtim in siguranța ca toate demersurile sunt verificate si legale in același timp,pot confirma ca Raul si Welt Imobiliare chiar se ocupa de fiecare potential client care le calca pragul.

Iti multumim Raul si Welt imobiliare si recomandam cu drag si incredere atat firma cat si pe Raul.
Paula Florea
Paula Florea3 ani în urmă
Voi incepe prin a spune un multumesc sincer lui Raul Gavrila un agent de imobiliare exceptional. Raul a fost cel mai profi si de ajutor sprijin in mutarea si alegerea locuintei noastre. Pot confirma ca si-a dedicat tot timpul pentru a ne explica tot despre casa, despre imprejurimi si in ce consta alegerea noastra. In plus Raul a dat dovada de un nivel de empatie, si EQ debordant. A fost sociabil, ne-a asigurat ca tot ceea ce dorim se va regasi in locuintele propuse si pe langa aceasta, Raul a ales o abordare de prietenie si profesionalism. Ne a facut sa ne simtim apreciate si sa fim sigure ca Raul si Welt Imobiliare chiar se ocupa de fiecare potential client care le calca pragul.

Iti multumim Raul si Welt imobiliare si recomandam cu drag si incredere atat firma cat si pe Raul.
Dora Iuhos
Dora Iuhos2 ani în urmă
Am avut plăcerea sa colaborez cu Dl Raul Gavrila , de la închirierea apartamentului pentru câțiva ani și apoi vânzarea acestuia într-un timp foarte scurt .
Un adevărat profesionist, extraordinar de amabil și comunicativ , foarte prompt și punctual . Implicarea dansului a fost peste măsura, inclusiv in afara orelor de program , un real ajutor pentru mine , mai ales eu nefiind in țara. Ne-a ajutat in absolut toate demersurile, a făcut să para totul foarte ușor in condițiile în care birocrația in România știm ce înseamnă .
Un om și un profesional de 100 de steluțe nu doar de 5 .
Va mulțumesc din suflet , Dl Raul , pentru absolut tot.
Andrei Celeste
Andrei Celeste2 ani în urmă
Am avut parte de o sustinere extraordinara din partea agentiei, mai precis domnul Raul ne-a fost alaturi zilnic, chiar si in orele de dupa munca. Am reusit sa ne mutam intr-un apartament superb, unde agentia s-a mobilizat sa avem parte de toate utilitatile necesare noua. Suntem foarte recunoscatori pentru ajutorul oferit si recomandam cu caldura tututor o colaborare cu Welt Imobiliare.
Paula Nemeth
Paula Nemeth2 ani în urmă
In momentul in care a trebuit sa ne cautam o chirie am apelat la Welt Imobiliare, unde am avut placerea sa facem cunostiinta cu D-l Gavrila Raul.

Acesta a fost foarte amabil cand ne-a explicat procesul inchirierii unui apartament printr-o agentie si a dat dovada de un profesionalism exceptional.

Fara ajutorul lui nu am fi reusit sa gasim un apartament care sa fie conform standardelor noastre.

De asemenea, de fiecare data cand am avut vreo problema, a fost foarte prompt si toate s-au rezolvat intr-un interval foarte scurt, ceea ce am apreciat enorm.

Pe scurt, este un agent exceptional, plin de profesionalism care cu sigurata merita un bonus pentru toata munca pe care o depune zi de zi!
Locații recomandate