/Cluj/Notar

Amalia Marga

Strada Iuliu Maniu 15, Cluj-Napoca 400095, România

Amalia Marga
Notar
2.8
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+95 Cluj-Napoca, România
+40 264 595 146
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Dan Pop
Andrei Dan Pop2 ani în urmă
Birou notarial aglomerat, insa doamnele lucreaza cu profesionalism, m-au primit desi mai erau 10 minute pana la inchidere si au mai stat 20 de minute peste program pentru mine fiindca am avut o urgenta. Au fost de treaba si m-au ajutat.
Adina Bianca Sârbu
Adina Bianca Sârbu2 ani în urmă
Am rezolvat totul într-un timp relativ scurt. Personal amabil și serviabil. Recomand!
Cornelia Victoria Blaga
Cornelia Victoria Blaga2 ani în urmă
Oameni dedicați, profesioniști. Seriozitate si promptitudine .
Ana Mocan
Ana Mocan2 ani în urmă
Absolut nu recomand la nimeni cea mai mare deluzie din viața mea . Aparte lipsa de profesionalism are colaborări cu cele mai ciudate personaje din lumea imobiliara ,😟😟😟😟😡😠😡😡😡😡 nu mai vorbim de curățenie când se intra in sala de așteptare ti întoarce stomacul miros de pisici ............... Murdar grețos. Îmi pare RAU CA nu am făcut o poză cu urmele de pisica și țărână pe fotoliu.
Roxana Gaucan
Roxana Gaucan2 ani în urmă
Nu face programare, am stat la rand o ora si 10 minute, cu alti vreo 20 de oameni. Țâfnoasă și lipsită de deschidere spre soluții, nu are nici POS, mergem cu papornița de bani să plătim un comision (uriaș, de fapt). Când i-am spus că ar fi bine sa faca programare pe ore, înțepata doambă mi-a răspuns că "nu poate, că și la dentist și la ALIMENTARA stau la coadă", neconsiderând nimic neobișnuit în faptul că a ținut, mai ales în vreme de pandemie, 20 de oameni la rând.TOTALĂ LIPSĂ DE PROFESIONALISM!!!!!!
Camelia Elena Gadja
Camelia Elena Gadja2 ani în urmă
O maniera neprofesionista cu care trateaza clientii.
Exista valori deontologice de bază care au fost incalcate in furnizarea serviciilor de catre acest birou notarial. Lipsa de respect in comunicarea cu clientul si un ton agresiv au fost folosite in momentul in care am solicitat un duplicat din cauza calitatii extrem de proaste cu care mi-a fost listat un act original important. Bineinteles ca atitudinea abuziva cu care am fost tratata a fost raspunsul considerat adecvat pentru solicitarea mea. Clientul TREBUIE respectat si acest lucru fiecare profesionist este necesar sa il inteleaga in exercitarea unei functii publice!
Ella Neagu
Ella Neagu2 ani în urmă
Am fost programati vineri, 12 martie, orele 16. Nici dupa o ora nu ne-a venit rindul, altii in schimb, veniti dupa noi au intrat.Am fost ignorati total. Nu recomand nimanui.
Horatiu Stoenescu
Horatiu Stoenescu2 ani în urmă
Nu se poate plati cu cardul. Notarita nu stie sa-si infraneze temperamentul, o deranjeaza intrebarile. Se percep taxe de CF dar bonul fiscal este emis de un alt notar. Nu recomand.
Locații recomandate