/Brasov/Notar

Birou Notarial Albu Andreea Maria

Strada Alexandru Ion Lapedatu 1, Săcele 505600, România

Birou Notarial Albu Andreea Maria
Notar
4.2
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM8V+X5 Săcele, România
+40 268 276 465
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Comanescu
Nicoleta Comanescu2 ani în urmă
Calitate!!!
Profesionalismul este cuvântul cheie!!
Jos 🎩
Teo Balate
Teo Balate2 ani în urmă
O totală lipsă de respect și profesionalism! Pentru a semna o declarație notarială am sunat să ma programez( eu și soțul) și încă de la telefon "doamna notar" s-a răstit la mine, sa îi scriu pe whatsup. I-am trimis documentele necesare pe whatsup, am stabilit când sa mergem sa semnam acea declarație.La data și ora stabilită am mers și am fost jigniți și tratați cu un ton necorespunzător și am refuzat să mai încheiem declarația în acest birou notarial!
Nu recomand!

Referitor la câtă carte știm noi, nu este treaba dvs, încă o dată acest răspuns arata modul în care știți să abordați oamenii care intra la dvs la cabinet. Iar referitor la țipete, nu am tipat, v-am răspuns exact cu tonul cu care m-ați abordat. Va spuneam și atunci și va spun și acum că acea cerere poate fi scrisă de oricine, atâta timp cât persoana este prezentă și semnează, dar dvs ați avut o abordare lipsită de respect!
Florin Balate
Florin Balate2 ani în urmă
Am înțeles că această cucoană abuzează de timpul și răbdarea clienților. Are un stil deosebit de a incepe un dialog, și își permite să pună la îndoiala capacitatea intelectuală a clienților săi. Acum văd că nici prin DOOM nu se prea uită și folosește incorect verbul "a completa".
Aveți grijă să nu se strecoare aceste greșeli în hârțoagele încropite de dumneaei.
A se evita acest birou notarial!

Cu drag,
"Soțul fără carte"
Ștefania Paizs
Ștefania Paizs2 ani în urmă
O doamna de nota zece!!!! Cel mai bun notar! Corectitudine, profesionalism maxim, promptitudine, preturi excelente! Recomand din tot sufletul!
Anca Nicoleta
Anca Nicoleta3 ani în urmă
Doamna de la recepție este nepoliticoasa, se rasteste la clienți.
Am intrat sa intreb daca mi se poate face o procura in ziua respectiva sau in a doua zi(asta deoarece la alt birou mi-au zis ca nu au timp decat peste o saptamana).
Am intrat, mai era o clienta, am dat buna ziua, am trecut peste faptul ca nu mi s-a raspuns si m-am dus la ghiseu.

Doamna mi-a spus pe un ton iritat ca trebuie sa astept. Am intrebat cat timp, mi-a raspuns ca aproximativ 20 de minute. Si am mai intrebat doar: dar as vrea sa stiu daca se poate azi sau maine sa imi faceti o procura la care dumneaei a tipat ca ori astept ori ies afara.

Mie nu mi se pare acceptabil comportamentul asta. Nu are nimeni timp in timpul serviciului sa astepte 20 de minute ca sa poata pune o simpla intrebare. Presupunand ca imi raspundea ca nu imi poate face procura azi, ce faceam, asteptam 20 de minute degeaba?
Magazin LutzMobilă
Magazin LutzMobilă4 ani în urmă
Albu Andreea Maria, notar cu o personalitate aparte și responsabilitate maxima in tot ceea ce face profesional!
O recomand oricui cu mare încredere!
Din timpul de așteptare in vederea încheierii și finalizării actelor, rezulta perfecțiunea și implicarea de care da dovada!
Un notar care face acte, nu hârtii!
Sebi Sebastian
Sebi Sebastian6 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc. Doamna este un notar care interpreteaza legile din Romania, fara pic de bun simt, refuzand drepturile cetatenilor pe motiv citez : " eu interpretez legea, ca au fost probleme", lege care imi da dreptul ca parinte sa mi las fiul sa calatoreasca cu mama 3 ani si nu doar 1 an asa cum "interpreteaza" doamna notar.
P.S. Ah...si pentru cele trei copii facute am platit 3 lei fara a mi se elibera bon fiscal! Alta "legalitate", totul la pachet. Multumesc.
Seful Ursului
Seful Ursului8 ani în urmă
O femeie cu o nesimtire de nedescris, care se ocupa de 5-6 clienti odata. Nu recomand un asemenea notar. Am fost nevoit sa ma intorc de 2 ori pentru greselile acesteia, nu si-a cerut scuze ba chiar mai mult incerca sa ma faca sa cred ca este vina mea.
Locații recomandate