/Brasov/Notar

Cleopatra Crăcuț Birou Notarial Individual

Strada Zizinului 14, Brașov 500414, România

Cleopatra Crăcuț Birou Notarial Individual
Notar
3.5
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ29+3W Brașov, România
+40 268 314 664
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
T S
T S2 ani în urmă
Cu cat esti mai execrabil si INCOMPETENT cu atit ai mai mari sanse de a lucra in acest cabinet. Recomand la toti cei care vor sa aiba un serviciu prost ..... urmatoare etapa cred ca scuipau pe documentele pe care le platisem !!!!
Valentina Oprina
Valentina Oprina4 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea, dar nu poti scrie daca nu evaluezi. Dacă ar fi avut stele pe minus i-ar fi dat 100 stele pe minus atat merită.
Danaila Bianca
Danaila Bianca5 ani în urmă
O steluta doar pt ca trebuie,daca ar fi dupa mine as pune un mare minus.Lipsa de profesionalism,unele dintre angajate ("Ralu" si o domnisoara blonda) au o atitudine de superioritate care te transforma pe loc din client in cersetor."Ralu",asa cum ii spun colegele, iti vorbeste urat in momentul in care ii atragi atentia ca tocmai ti-au gresit documentul,ca din copia atasata lipsesc 2cm si insista ca nu vei avea probleme.Spune ca detaliile ce lipsesc de pe copia xerox prost facuta se vor "subintelege" si ca este o "aberatie" sa ti se ceara o copie xerox bine facuta atasata documentului.Sotului meu i-a fost refuzata intr-un mod foarte nepoliticos o copie legalizata dupa pasaport :"Nu iti fac pt ca nu e legal",acesta a fost raspunsul.Sigur ca la urmatorul birou notarial s-a putut fara probleme.Insa probabil pt faptul ca aceasta copie costa cativa Ron in comparatie cu 70 de Ron (documentul anterior) nu merita efortul.Dezamagiti de serviciile oferite si cu siguranta nu recomandam decat daca doriti sa fiti umiliti sau luati in ras cu documente prost realizate pe banii dumneavoastra.
Cristian Gribincea
Cristian Gribincea5 ani în urmă
Scrie ca are program de la 8:30. Pana nu am batut la usa la 8:42 nu a descuiat usa, se facuse coada, ca dupa sa iasa indignata afara, sa zica ca poate rezolva problema abia maine
Adriana HUDICI
Adriana HUDICI2 ani în urmă
Un notar ce nu da doi bani pe client.
Face multiple programări la aceeași ora astfel programările se suprapun, ea nu este prezenta, întârzie cu orele.
Doamnele de la birou sunt împrăștiate, neatente, etc.
Per general nici "steaua" asta nu o merita.
Nu recomand!!!
IFLY 737
IFLY 7372 ani în urmă
O atitudine de superioritate pe banii clientului. La prima impresie pare ca are tarife scazute dar inventand propriile ei proceduri, apar automat si alte taxe. Invoca termenul "dar este interesul dumneavoastra" si te pune pe tine pe drumuri chiar daca tu ca si client ai platit acel serviciu. Ar merita 0 stele dar aplicatia nu permite.
Monica Csiki
Monica Csiki2 ani în urmă
Se poartă execrabil cu oamenii. Nu dau numere de înregistrare cererii. Refuza sa elibereze documente chiar dacă s-a facut cerere în avans . Doamna roscata are probleme mari de conduită,!!!!
Meghindo Romano
Meghindo Romano2 ani în urmă
Am fost la ea , are echipa doar de femei, si e draguta si compententa fara sa-ti arunce priviri ciudate.
Locații recomandate