/Bistrita nasaud/Notar

Notar Public Laurențiu Marian

Strada Ion Ratiu 3, Bistrița 420178, România

Notar Public Laurențiu Marian
Notar
3.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FHV+2R Bistrița, România
+40 263 217 859
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu mihalca
Radu mihalca2 ani în urmă
ESTE O PERSOANĂ CU CARE SE POATE COMUNICA UȘOR.FLEXIBIL,EXPLICĂ BINE PE ÎNȚELESUL TUTUROR.SERVIRE RAPIDĂ FAȚĂ DE ALTE BIROURI NOTARIALE.
Laura
Laura2 ani în urmă
Roxana Majeri
Roxana Majeri3 ani în urmă
Teodor mihalca
Teodor mihalca4 ani în urmă
Codrut Codrut
Codrut Codrut5 ani în urmă
Dragos Cazac
Dragos Cazac6 ani în urmă
Marius Butaciu
Marius Butaciu2 ani în urmă
NESERIOSI !
Am apelat la acest birou pentru un contract de comodat auto. Am discutat telefonic si au spus ca pot trimite actele pe e-mail, si i-am rugat sa pregateasca actele pentru ca merg din Cluj in Bistrita si imi iau o zi libera de la munca . Fac programarea pentru ora 9 dimineata, 9 Martie 2021.
Ajung la ora 9 dimineata, si nu era pregatit absolut nimic! Aveau absolut toate actele primite pe e-mail pentru a fii pregatit contractul. S-a apucat atunci angajata sa faca copii la xerox de pe actele originale.
Nu ii recomand!
Laura Mihut
Laura Mihut2 ani în urmă
Un birou notarial de recomandat, serviciu profesional, atentie la detalii , informeaza clar si la obiect. Dupa cateva telefoane in jurul Bistritei, cautand un birou notarial, si intuind plictiseala si parca am deranjat sunand, la acest birou notarial mi-a raspuns una dintre fete prima data, cu multa curtoazie si amabilitate, mi-a oferit toate informatiile necesare, si astfel am continuat procesul aici, o experienta placuta, am fost tinuta la curent cu demersul actelor, astfel ca acum pot sa recomand cu caldura serviciile biroului notarial Laurentiu Marian Bistrita. Multumesc pentru tot ajutorul. Serviciu de ***** stele. Bravo echipa.
Locații recomandate