/Alba/Notar

Biroul Individual Notarial Luha Vasile

Strada Trandafirilor 17, Alba Iulia, România

Biroul Individual Notarial Luha Vasile
Notar
4
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HCM+56 Alba Iulia, România
+40 358 112 067
notarluha.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Dan
Dan Dan4 ani în urmă
Nu va recomand, a,, uitat,, sa mi returneze 3 acte originale în momentul când nefiind dezacord cu soluția dansului, am plecat sa caut pe altcinevasa ne lămurească. . Precizez ca mi sau returnat fără nici o explicație în momentul când am revenit și le am solicitat. (norocul meu a fost ca am observat repede lipsa acestora și m am întors altfel mai umblam odată pe la instituții. PS sunt 5 notari numai pe strada aia... Bafta!
Radu Horga
Radu Horga5 ani în urmă
Ne-a trimis de 2 ori după alte acte care s-au dovedit că nu erau bune. Pana la urma, s-a rezolvat. Recomand.
Dan Calistru
Dan Calistru5 ani în urmă
Augustin Vasinc
Augustin Vasinc6 ani în urmă
(Tradus de Google) Am încercat să legalizez unele documente dimineața, dar am fost programat pentru mâine sau poimâine. Total dezamăgit.

(Original)
I have tried to legalize some docs in the morning, but I have been scheduled for tomorrow or the day after tomorrow. Totally disappointed.
Cris Victor
Cris Victor8 ani în urmă
Excelent
Oliviu Botoi
Oliviu Botoi9 ani în urmă
Subscriu la cele de mai sus. Am cumparat un apartament si un teren si am apelat la serviciile Luha Vasile. Execent. Raportul profesionalism-siguranta-pret.
Recomand oricui!
Botoi Tabita Ioana
Botoi Tabita Ioana9 ani în urmă
(Tradus de Google) De fiecare dată a fost punctual, prompt, eficient și cunoscut, profesionist, prietenos și rapid! Recomand cu incredere acest notar. Vasile Luha este un notar excelent care efectuează o gamă largă de servicii notariale. Preturi accesibile. A furnizat traduceri și a notat toate documentele rapid și perfect.
Nu numai că, a fost foarte amabil și generos cu sfaturile sale, dar s-a concentrat întotdeauna pe problema de care dispune. Recomandat cu tarie. El este de cinci stele! Vă mulțumim Vasi, vă voi suna din nou pentru orice servicii viitoare.

(Original)
Each and every time he has been punctual, prompt, efficient and knowledgable, professional, friendly and quick! I highly recommend this notary. Vasile Luha is an excellent notary performing a wide range of notarial services. Affordable prices. He provided translations and notarized all the documents quickly and flawlessly.
Not only that, he was very kind and generous with his advice, but always focused on the issue at hand. Strongly recommended. He's five stars! Thank you Vasi, I will be calling you again for any future services.
Alexandru Gabriel Crisan
Alexandru Gabriel Crisan2 ani în urmă
Locații recomandate