/Ialomita/Muzeu

Muzeul Național al Agriculturii

Bulevardul Matei Basarab 10, Slobozia 920031, România

Muzeul Național al Agriculturii
Muzeu
4.7
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H962+MQ Slobozia, România
+40 243 230 184
muzeulagriculturii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Daniel Haralambie
Daniel Haralambie2 ani în urmă
Popas de cultura pur românească! Arta taranului român autentic! Nu treceți prin Slobozia fara să vedeți acest muzeu extrem de interesant. Nota 10 gazdelor!
Robert Augusto MEREUTA
Robert Augusto MEREUTA2 ani în urmă
E un loc plin de povesti despre o istorie mai putin cunoscuta. Din pacate nu are atentia cuvenita din partea autroitatilor.
Ovidiu Cladoveanu
Ovidiu Cladoveanu5 ani în urmă
O surpriză foarte plăcută. Doamna muzeograf ne-a îmbrăcat într-o poveste fiecare scenă din cadrul muzeului. Taxa de vizitare este incredibil de mică, doar 3,5 Lei. Cea mai mică din România. Pe lângă uneltele de lucru specifice muncii pământului, muzeul deține o impresionantă colecție de tractoare,batoze, trăsuri, toate folosite undeva prin secolul 19. La etaj sunt secțiuni tematice pe meșteșuguri. De exemplu, Brutăria, Ceasornicăria, Poștă, Fotograful, Școala, Frizerie, Fierărie, Tâmplărie, Instrumente CFR și o casă bătrânească.
Constantin Ursu
Constantin Ursu5 ani în urmă
Merita vizitat.ghidul este un om deosebit,pune pasiune in tot ce face pt muzeu,f. Pregatit,din pacate autoritățile locale nu au implicare.
Dan Nastase
Dan Nastase5 ani în urmă
Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia reprezintă o plăcută incursiune în lumea pe care, astăzi, puțin o mai cunoaștem sau puțini ne-o mai amintim așa cum trebuie, cu detalii și cu trăiri. Deși poate părea, pentru mulți, o chestiune mai puțin interesantă, comparativ cu alte atracții din lumea muzeală, Muzeul Național al Agriculturii are ceva unic, are spiritul frumos al îndeletnicirii de bază al oricărui popor. Este un loc în care merită să-ți petreci câteva ore, dar mai ales trebuie să te interesezi când sunt organizate ateliere tematice.
Carmen tifui
Carmen tifui6 ani în urmă
O experienta minunata ..exponate diverse ...aranjamente cu bun gust care reflecta momentele evocate...si o insotitoare pentru explicarea competenta si binevoitoare a tot ceea ce era expus...un muzeu unic...
Victorita Soare
Victorita Soare2 ani în urmă
Exceptional muzeu!Felicitari!
Muzeograful Fideliu, un om pasionat si devotat acestei meserii, a facut o incursiune extraordinara a acestui muzeu si exponatelor sale!
Multumesc inca odata pentru lectia de istorie!
Elena Albastroiu
Elena Albastroiu2 ani în urmă
Minunat. O întreagă industrie agricolă într o clădire! Felicitări!
Locații recomandate