/Galati/Muzeu

Complexul Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluță"Galați

Strada Regimentul 11 Siret 6A, Galați 800340, România

Complexul Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluță"Galați
Muzeu
4.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29J+G2 Galați, România
+40 236 411 898
cmsngl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Nanu Katia
Nanu Katia2 ani în urmă
Prea multa toamna face bine. Luati culori din gradina!
Traian-Sergiu Gavrilă
Traian-Sergiu Gavrilă2 ani în urmă
Muzeul de Științe ale Naturii din Galați este una dintre principalele atracții ale orașului. În ultima mea vizită am reușit să retrăiesc emoțiile primelor vizite încă din școala primară. Prin asta vreau să spun că acvariul este același de multă vreme și poate ar fi cazul de câteva specii noi de pești. Ceea ce a făcut vizita aceasta aparte au fost expozițiile temporare. Am văzut tablouri din oase de pește realizate de artistul Viorel Vasile și foarte multe insigne din secolul al XX-lea ale românilor și sovieticilor din diferitele războaie purtate. Nu în ultimul rând, dacă dorești să te pierzi în natură, partea de vest a grădinii e cu siguranța destinația pe care vrei să o vezi. În poze se poate vedea cărarea pe care am străbatut-o. Doar cu o pătueă poți crea o atmosferă plăcută. Recomand!
Vasile Pop
Vasile Pop2 ani în urmă
Merita vizitat… unele lucruri pot fi imbunatatite dar… FELICITARI celor implicati👍Imprejurimile sunt super si se completeaza
Iosif
Iosif2 ani în urmă
Merită vizitat pentru colecția de pești din acvariu, care e ft vastă. Grădina botanica e mai mult parc comparativ cu alte gradinini din țară si unele zone nu sunt prea ingrijite. Un exemplu e gradina japoneza, care nu e exploatata la potentialul ei. Există parcare pe gratis la locație.
Bogdan Radu
Bogdan Radu2 ani în urmă
Foarte frumos, acvarii cu multe specii de pești, parc foarte mare, se mai putea introduce și câteva efecte audio mai ales la etajul cu fauna.
Paulina Cozma
Paulina Cozma2 ani în urmă
Gradina botanica! Foarte frumoasa, bine întreținută, o oaza de liniște si recrere !
Diana Enica
Diana Enica2 ani în urmă
Foarte frumos amenajat. Recomand o vizita, mai ales la subsol unde sunt acvariile, dar și la etaj unde se poate admira expoziția animalelor din munții Carpați.
Voinel Zavoianu
Voinel Zavoianu2 ani în urmă
Dacă vor reface și serele pentru plante exotice și se vor mai îngriji de aspectul florilor, aleilor și copacilor, atunci se pot acorda 5 stele.
Locații recomandate