/Cluj/Muzeu

Parcul Etnografic "Romulus Vuia"

Aleea Muzeului Etnografic, Cluj-Napoca, România

Parcul Etnografic "Romulus Vuia"
Muzeu
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHG5+WP Cluj-Napoca, România
+40 264 586 776
muzeul-etnografic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Ovidiu Ovidiu
Ovidiu Ovidiu2 ani în urmă
Excelentă locație ce te porteaza in trecutul zbuciumat al anilor 1700-1800 parca retraind acele momente in ca care străbunii nostrii locuiau și își duceau viață de zi cu zi.Merita din plin sa vizitati acest muzeu dar va recomand sa o faceti macar in cateva ore nu pe graba.
Denisa Buboi
Denisa Buboi2 ani în urmă
Pretul biletului este doar 6 lei/adult. Merita vizitat!
Valize Vesele
Valize Vesele2 ani în urmă
Un loc bine ingrijit pe care poti sa il vizitezi chiar daca esti din Cluj sau doar vii in vizita. Merita fiecare minut petrecut in cadrul parcului. Te duce cu gandul la copilarie si apare sentimentul de 'acasa la bunici'. Noua ne-a palcut si recomandam sa vizitati Parcul Etnografic.
Vlad&Andreea
Loredana Nistor
Loredana Nistor2 ani în urmă
Recomand Parcul Etnografic celor care iubesc istoria. Eu am vizitat Parcul in timpul săptămânii și a fost foarte plăcut, nu era multă lume, am reușit sa vedem interiorul a 2 căsuțe. Am dat doar 4 stele pentru ca mi-ar fi plăcut sa vad interiorul mai multor case.
Claudia Salceanu
Claudia Salceanu2 ani în urmă
O locație superbă, frumos amenajată, cu varietate de case și gospodării specific transilvănean. Dacă ar fi fost disponibil și un ghid care sa împărtășească ceva informații suplimentare despre tradițiile și obiceiurile locului, ar fi fost excepțional. Ne-am bazat mult pe informațiile pe care le aveam deja pentru a deduce utilizarea exponatelor in vremurile demult apuse. Pomicultura, viticultura, olărit, agricultura, fierărie, prelucrarea lânii, extragerea uleiului, meșteșugul sticlei, gospodării săsești și secuiești tradiționale, bisericuțe tradiționale maramureșene, sunt doar câteva din exponatele care își așteaptă vizitatorii. La casa de bilete se pot achiziționa suveniruri de specific și îți este oferita și o hartă gratuita a muzeului.
Cristian Xadox
Cristian Xadox2 ani în urmă
Muzeul este dragut, fara gunoaie, spatiu verde ingrijit. Din pacate 99% din case sunt inchise sau au o banda cu sigiliu in dreptul usii pt a nu intra in interior. Din pacate nu se compara cu muzeul satului din Sibiu. Cred ca cel din Sibiu este de 10 ori mai mare plus ca acolo ai acces in aproape toate casele.
Muzeul se afla exact la intrarea in padurea Hoia.
Am atasat si fotografii cu programul de functionare si tarife.
Zsolt Kerekes
Zsolt Kerekes2 ani în urmă
Parcul Etnografic din Cluj ne prezintă câteva frumuseți arhitecturale din diferite zone ale Ardealului. Majoritatea sunt realizate din lemn cu tehnică veche,cu pene și cuie tot din lemn. Personalul este amabil și prin poveștile lor descoperi o altă lume fascinantă,de mult uitată.
Luminita veteleanu
Luminita veteleanu2 ani în urmă
O plimbare în aer liber încărcată cu emoție! Casele, satul, ulițele, toate te duc cu gândul la bunici, la momentele cu peripeții din vacanta la bunici!
Locații recomandate