/Caras severin/Muzeu

Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș

Piața General Dragalina 2, Caransebeș 325400, România

Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș
Muzeu
4.3
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C677+QG Caransebeș, România
+40 255 512 193
muzeul-caransebes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petru Aldea
Petru Aldea2 ani în urmă
Lucruri frumoase ale portului popular!
Cristian Stanca
Cristian Stanca4 ani în urmă
A fost destul de bine având în vedere că era plin de vechituri care nu aveau nici un sens. Dar fiind fericit am luat un vas de ceramică mai mare și am început să bag în el niște bucăți de fier găsite pe o masă.. fier pe care nu îl folosea oricum nimeni, cu speranța că voi lua câțiva bani buni dacă îl vindeam la fier vechi. Dar spre surprinderea mea,când am ieșit din muzeu, m-a oprit un paznic care m-a pus la pământ și m-a încătușat din senin fără să fac nimic. Apoi a sunat autoritățile. Eu văzând asta, am luat-o la sănătoasa încătușat. Patrule întregi de poliție veneau după mine. Dar nu aveau destulă viteză cu loganele pentru a mă prinde. Într-un final am reușit să mă strecor pe un geam de la o sală de sport cu speranța că nu încape garda cu loganu pe acolo. Vă întrebați cum am scăpat de cătușe?.. să spunem doar că am niște încheieturi mai flexibile decât credeam. Și totuși.. al naibii paznic.. a luat fierul și l-a pus înapoi după ce eu m-am chinuit atâta timp să îl adun.. urât din partea lui..🙄
Sandu CS
Sandu CS4 ani în urmă
Vechea cazarmă construită pe vremea Împărătesei Maria Tereza a reușit să străbată cu eroism secolele, devenind un spațiu muzeal. Multe lucrări de reparații ar fi necesare pentru a-și recăpăta măreția de altădată.
Mariana Marin
Mariana Marin4 ani în urmă
Istoria e la ea acasă, dar singura grijă a ghidului și a restului personalului era să nu cumva să fotografiezi sau să filmezi fără să achiți taxa suplimentară.
Baderca Bogdan
Baderca Bogdan4 ani în urmă
Nu-i nici un muzeu,are o cămăruță cu niste chestii aiurea și în rest sunt spatiile date în chirie la alte societăți
Valentin Borcea
Valentin Borcea6 ani în urmă
Ca si localnic ar trebui sa ma mandresc cu o astfel de locatie si piesele istorice ce le cuprinde aceasta cladire, dar exteriorul degradat imi da o stare de furie si in acelasi timp de tristete ca nu avem oameni in conducerea locala carora sa le pese de acest lacas de cultura si sunt indiferenti. Eu cred, ca nici conducerea muzeului nu se zbate suficint pentru a remedia aceasta problema.
Elena Botj
Elena Botj2 ani în urmă
F frumos si personal f amabil!
Angi Mohora
Angi Mohora2 ani în urmă
Modern si frumos amenajat!
Locații recomandate