/Brasov/Muzeu

Muzeul Flori de Mină

1, Cheia 107356, România

Muzeul Flori de Mină
Muzeu
4.4
520 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FW4P+QP Cheia, România
+40 244 294 264
muzbioph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe2 ani în urmă
Stim muzeul de cand eram mici, atunci l-am vizitat prima oara. Privit cu atentie, ofera aceeasi bucurie, dorinta de a afla , de a vedea. O sala modesta plina cu toate aceste frumuseti naturale pe care nu le poti vedea altfel. Intr-un orasel de munte aproape pustiu, cu turisti doar vara si in weekend, muzeul traieste. Parca il pazesc toti muntii care-l inconjoara. Doamna care ne-a primit, foarte amabila si clada.
Elena Vrajitoru
Elena Vrajitoru2 ani în urmă
O experiență extraordinară! Am fost încântată de tot ceea ce am văzut, totul este la superlativ! O frumusețe aproape nefirească, nepământeană a acestor"flori de mină"!!! Voi repeta experiența cu prima ocazie! Din păcate,nu am putut face fotografii!
Dan Geo
Dan Geo2 ani în urmă
Foarte interesante exponatele. Cred ca niște QR coduri lângă exponate ar ajuta la completarea informațiilor despre acestea.
Elena Mirea
Elena Mirea2 ani în urmă
Exponate interesante si locatie bine intretinuta, dar nepromovata.
Paul Profir
Paul Profir4 ani în urmă
Curat . bine organizat, prezinta o gama variata de flori de mina autohtona. Felicitari celor ce au reusit sa conserve si sa prezinte din zacamintele Romanesti! Recomand spre vizitare.
Gheorghe Balutoiu
Gheorghe Balutoiu5 ani în urmă
Magazinul Flori de Mina este în localitatea Cheia, stațiune turistica. Aici se găsește un important muzeu din domeniul minerologiei. La întrare, exista un stand deosebit, de unde se sept procura diverse cristale și alte obiecte artizale.
Lucyan H.
Lucyan H.5 ani în urmă
Un loc minunat! În cele 22 de vitrine sunt expuse 170 de piese, grupate pe criterii ştiinţifice riguroase şi pe moderne principii muzeistice. La dispoziţia vizitatorilor se află un sistem informatizat care oferă şi alte date despre miraculosul domeniu al florilor de mină. Publicul vizitator poate achiziţiona diverse obiecte de podoabă, realizate din cristale, precum şi minicolecţii de flori de mină.
Lili Resmerita
Lili Resmerita2 ani în urmă
Daca treceti prin Cheia, este pacat sa nu il vizitati. Este micut, dar are exponate interesante. Recomand.
Locații recomandate