/Brasov/Muzeu

Muzeul Interactiv de Științe Brașov

B-dul. 15 Noiembrie, 50A în incinta Sălii Patria, Brașov 500097, România

Muzeul Interactiv de Științe Brașov
Muzeu
4.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX3+3R Brașov, România
+40 722 118 087
muzeuldestiinte.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Alexandra claudia
Alexandra claudia2 ani în urmă
Minunată experiența! Ghidul nostru a fost senzațional, o doamnă atentă la detalii, grijulie cu cei mici, ne captiva atenția și era mereu încântată să ne răspundă curiozităților. Vă mulțumesc pentru tot!
Popa Tanase Maria Alexandra
Popa Tanase Maria Alexandra2 ani în urmă
Acest muzeu mi s-a parut unul dintre cele mai bune muzee la care am fost! Exista multe experimente interactive care m-au fascinat. Chiar merita sa-l vizitezi! Ghidul a fost foarte amabil si chiar amuzant! Mi-a placut acest timp petrecut aici. Sper sa mai revin. :)
Paul
Paul2 ani în urmă
Foarte interesant pentru copii si adulti.
T. A. Mihăilă
T. A. Mihăilă2 ani în urmă
O experiență minunată pentru întreaga familie. Domnișoara care o face posibilă este foarte dedicată, implicată și amabilă. Mulțumim pentru aportul adus în petrecerea a două ore memorabile. Multe experiențe interactive, experimente explicate pe înțelesul tuturor, gândire pusă la treabă. Mult succes în continuare!
Turcus Peter
Turcus Peter2 ani în urmă
O experiență de neuitat.Am fost cu familia alaturi de fiul meu de 6 ani pentru care ne am dus.L a prins expoziția și a devenit fascinat de fenomenele fizice.Recomand tuturor familiilor expoziția.Experimente interesante explicate Intr o maniera prietenoasă de un ghid dedicat.Unul din putinii ghizi care explică cu dragoste de fizică despre fenomenele științifice.Voi reveni cu clasa unde sunt diriginte.Sigur voi reveni cu juniorul meu.
Recomand cu căldură în calitate de profesor și părinte responsabil dezvoltarea interesului științific.
Ionescu Cristiana
Ionescu Cristiana2 ani în urmă
O experienta inedita, ceva diferit ! Experimentele sunt prezentate si explicate foarte frumos ! O portie de cunoastere atat pentru adulti cat si pentru copii ! Cu siguranta un loc ce are nevoie de mai multa promovare !
Juliano Juliano
Juliano Juliano2 ani în urmă
Superb. Interesant totul. Merita vizitat. O inițiativa foarte bună din partea administratorului. Calitate-preț 4 stele. Este încă în dezvoltare. Le urez succes în continuare și sa o tina tot asa.
Andreea Ispas
Andreea Ispas2 ani în urmă
Foarte interesant, un muzeu mic, dar compact, interactiv și atractiv nu doar pentru copii, dar și pentru adulți. Vom reveni.
Locații recomandate