/Braila/Muzeu

Castelul de Apă Brăila

Brăila, România

Castelul de Apă Brăila
Muzeu
4.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XGH+4C Brăila, România
locuridinromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dorian c
Dorian c2 ani în urmă
(Tradus de Google) Turnul de apă a fost transformat după 1982 într-un bar rotativ cu mese în jurul ferestrelor și bar în centru. De asemenea, au construit alte 2 turnuri mici și au îndepărtat toate conductele de apă. Era un lift care face accesul mai usor deoarece scarile erau destul de inguste. Numărul total de timpi în funcționare doar până în 2000, după care a fost aproape, deoarece bara rotativă a fost ruptă. La parter era restaurant cu terasa. Din nefericire nicio altă companie nu prezintă interes pentru restaurate ca bar rotativ de când ultima dată a fost reparat din fonduri de stat. Din acest bar rotativ, vedere este minunată, deoarece acoperă tot orașul vechi și râul și munții aproape. Actualizare Primarul decide să investească și să creeze un observator astronomic pentru public.

(Original)
Water tower was transformed after 1982 in rotative bar with tables all around windows and bar in center. Also they build 2 other small towers and removed all water pipes . Was a elevator that make acces easier since stairs was quite narow . Total times in function just until 2000 after was close because rotative bar was broken. At ground level was restaurant with terrace . Unfortunally no other company show interests on restaurate as rotative bar since last time was repair on state funds . From this rotative bar view is wonderfull since cover all old town and river and close mountains . Update the mayor decide to invest and create an astronomical observatory for public .
Felix stan
Felix stan2 ani în urmă
Se pare că primăria Brăila a început lucrări de reabilitare la Castelul de Apa din Gradina Publica, sper sa fie ceva pe măsura clădirii.
Vasile Pop
Vasile Pop2 ani în urmă
Din pacate nu poate fi vizitat, dar parcul Gradina Publica) compenseaza 🙄
Atentie! A nu se confunda cu Turnul de Apa de langa Gara…
Bogdan Stroe
Bogdan Stroe2 ani în urmă
Adrian Popescu
Adrian Popescu2 ani în urmă
Castelul de Apă a fost ridicat între 1912 şi 1913, ca o construcţie modernă, înlocuind vechiul rezervor de apă din Piaţa Carantinei, prăbusit în anul 1892.
Castelul din Grădina Mare, înalt de 35 de metri, a fost dat în folosinţă în 1912, pentru a asigura alimentarea cu apă a mai mult de jumătate din oraşul Brăila. În timpul comuniştilor bazinul de apă din vârful construcţiei a fost transformat în bar rotativ. Iar apoi a intrat în posesia unei firme private care nu a reuşit să-l exploateze suficient.
Radu-Mihai Ilincai
Radu-Mihai Ilincai2 ani în urmă
Doar o ruina
Daniel grigore
Daniel grigore2 ani în urmă
Constantin Cilibiu
Constantin Cilibiu2 ani în urmă
Locații recomandate