/Bihor/Muzeu

Muzeul Militar

Calea Armatei Române 24A, Oradea, România

Muzeul Militar
Muzeu
4.2
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WWF+GR Oradea, România
+40 765 305 752
inspirock.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dcristi Dcristi
Dcristi Dcristi2 ani în urmă
Inreligentii din administratie s-au gasit sa il renoveze in plin sezon turistic. N-au avut toata iarna si primavara pentru asta?
Robert
Robert2 ani în urmă
Scria clar că în noaptea muzeelor poate fi vizitat între orele 1900-2200. Ajungi și vezi că nu. Este închis pentru renovare. Am rămas cu câteva cântece și marșuri. Organizare de doi bani.
Iancu Avram
Iancu Avram2 ani în urmă
O clădire veche, de pe fațada căreia cad bucăți mari de tencuială și decorațiuni. Chiar azi au căzut niște bucăți mari pe bicicleta unui copil...
Are nevoie urgentă de reabilitare, însă, se pare că administrația nu se ocupă.
Bogdan Indries
Bogdan Indries4 ani în urmă
Muzeu închis sâmbătă și duminică...Pentru un vizitator de weekend al orașului Oradea e "perfect" asa. Se poate vizita doar în zilele lucrătoare, de către orădeni.
Update: Desi era închis, am avut noroc sa găsim pe cineva care avea treburi administrative de rezolvat. Ne-a primit, a fost un ghid foarte bun, pasionat și am ajuns sa petrecem aproape 2 ore în muzeu.
Atenție: Oficial e închis în weekend, probabil din cauza finanțării și a lipsei de personal. Eu am avut noroc sa îl pot vizita. Am modificat de la 1 la 4 stele, datorita bunăvoinței cu care am fost primiți.
Lili G
Lili G4 ani în urmă
Am avut o deosebita placere sa vizitam acest muzeu, unde am avut parte de un ghidaj de o mare valoare. Domnul care ne-a purtat prin muzeu ne-a incarcat cu o lectie de istorie cum rar am avut parte. Practic, am trecut prin intreaga istorie a Romaniei, in mod special prin istoria zonei Oradea. Am aflat lucruri extraordinar de interesante, batalii, strategii, informatii inedite. Multumim din suflet. Respect deosebit domnului ghid, care ne-a impresionat prin bogatia cunostintelor si placerea cu care ni le-a impartasit. Speram sa revenim.
Camelia N
Camelia N2 ani în urmă
O institutie care merita vizitata de iubitorii de istorie militara. Daca ai prilejul de a fi ghidat in turul muzeului de catre personalul specializat te poti considera norocos, intrucat este ff bine pregatit si dedicat!
Florin Borcan
Florin Borcan2 ani în urmă
Din pacate, am gasit un singur angajat, care ne-a vandut bilete, ne-a insotit in turul muzeului. Domnul respectiv stie foarte multa istorie si ne-o povesteste cu drag - ar putea vorbi intr-una o zi intreaga. Felicitari acestui angajat!
Adi oros
Adi oros2 ani în urmă
Muzeul se va închide într-o lună, pentru vreo 3 ani. Nu prea mai este ce vizita in el. Pe noi ne-a primit, dar nu prea ai ce sa vezi.
Locații recomandate