/Bacau/Muzeu

Vivariul din Bacău

Strada Popa Șapcă 3, Bacău, România

Vivariul din Bacău
Muzeu
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW97+G7 Bacău, România
+40 234 562 732
profmontaj.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fanachi Ioan
Fanachi Ioan2 ani în urmă
Un obiectiv turistic de interes public pentru copii și nu numai. Un loc unde puteți admira papagali, șerpi, pești, broaște țestoase și porumbei.
Ramona Mitrofan
Ramona Mitrofan2 ani în urmă
Foarte interesante exponatele, de la păsări, păianjeni, la șerpi și pești. În schimb, incinta arata ca acum 30 de ani, exteriorul o rușine. Ruine... Curtea arată deplorabil, mi-ar fi rușine sa aduc un străin în această locație. Este ca și cum te-ai întoarce în timp, dar nu cu 30, ci cu 50-60 de ani. Încă un exemplu că nimic nu se modernizează în România, că nu se direcționează banii unde este cu adevărat nevoie. La ce ne trebuie cultură, educație, civilizație, când la conducere ajung mai mult semi/analfabeții???
Gentiana Popa
Gentiana Popa2 ani în urmă
Deși născută în Ardeal,mă simt acasă de fiecare dată când vizitez acest oraș.De mic copil veneam in vizită la neamuri.Aici mă simțeam libera,liniștită,parca un alt om,fara probleme.Pur și simplu îmi incarc bateriile pentru viața cotidiană din Dej.
Ghazzy88
Ghazzy882 ani în urmă
Este o atracție a orașului Bacău plină de surprize pentru cei mici și cei mari 😉
Petru Livadariu
Petru Livadariu2 ani în urmă
Destul de interesant: păsări, reptile, pești.
Atractiv pentru copii...
Paulina Cozma
Paulina Cozma4 ani în urmă
Un loc unde de copil mi-a facut placere sa merg, apoi i-am dus pe copii mei.O recomand cu caldura celor care vor sa petreaca cateva ore in mijlocul diverselor forme de viata!
Alis
Alis4 ani în urmă
Exact lângă piața centrală, este compus de trei expuneri: păsări exotice, porumbei și pești și reptile exotice. Într-o zii caldă, ploioasă sau în timp ce se așteaptă per cineva de la piață se merită de vizitat pentru a vedea ceva de divers și pentru a putea încuraja cultura orașului nostru. Clădirea este veche și ambientele create pentru animale sunt vechi și triste.. Din păcate se simte că nu a fost renovat și îngrijit aspectul estetic și condițiile animalelor. Timp de visitare maxim 40 min.
Alexandra Brindusa
Alexandra Brindusa2 ani în urmă
Are mult potential dar săracul nostru vivariu.. Asa arată si acum 30 de ani când mergeam cu ai mei părinți... Ma bucur ca în fiecare anotimp avem flori noi la orice colt de strada, schimbam tomberoane bănci și coșuri de gunoi..
Locații recomandate