/Sibiu/Maseur

Luxury Massage Sibiu

Str Bucegi nr. 23A1, Sibiu 550278, România

Luxury Massage Sibiu
Maseur
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5Q7+CW Sibiu, România
+40 770 883 511
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–2
Marți: 15–2
Mirecuri: 15–2
Joi: 15–2
Vineri: 15–2
Sâmbătă: 15–2
Duminică: 15–2
Scrie o recenzie
Boier Manu
Boier Manu4 ani în urmă
Am ajuns la salon si m-au primit 2 fete, una mai draguta decat celalalta. Am inteles ca sunt mai multe fete care lucreaza seara. Am ales o minunatie de fata pe nume Ana care mi-a placut foarte mult cum arata fizic dar si ca atitudine. E joviala, incantatoare si foarte primitoare.
Masajul in sine nu o sa il descriu pt ca e diferit pentru fiecare pana la urma. Ce pot sa spun este ca nu a fost acel masaj clasic urmat de finalizare. A fost chiar o sesiune plina de mangaieri, sarutari, etc...
Eu am fost extrem extrem de incantat si o sa revin garantat.
Locatia este aceeasi cu fostul salon dar este mult mai bine pusa la punct.
Gicu Alcu
Gicu Alcu4 ani în urmă
Fetele sunt foarte "generoase" au venit la noi la hotel si ne-au oferit servicii erotice complete ca in filme. Doamne de companie adevarate fara inhibitii, le recomand oricui care vrea sa se distreze cand e plecat de acasa. Data viitoare cand mai ajungem in sibiu poate mergem si la salon.
Contiu Bogdan
Contiu Bogdan4 ani în urmă
O locatie discreta cu fete dragute si multe optiuni de masaje de relaxare, erotic, dus, etc. Recomand tutror care vor sa se destinda in sibiu, probabil cel mai bun salon din sibiu.
Functional Identity
Functional Identity4 ani în urmă
Salon discret, cu cateva fete foarte de treaba si bine dispuse. Langa bulevardul Milea, merita vizitat pentru masaje de relaxare sau masaje erotice.
Vasi Vasile
Vasi Vasile4 ani în urmă
Am rămas fără cuvinte!! Am ales fata potrivită, Ana se numește a fost wauu e o fată EXTRAORDINARĂ, EXTRAVAGANTĂ, EXTRATERESTRĂ cu siguranta o sa trec din nou! Mersi Ana!
Alcus Marturas
Alcus Marturas4 ani în urmă
Raport calitate-pret foarte bun.
Cu siguranță voi mai reveni!
Larisa10+
Poli Grun
Poli Grun4 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile de masaj ale fetelor. masaj de relaxare facut fara graba cu experienta!
Nicu Estelean
Nicu Estelean2 ani în urmă
in sfarsit vad fete albe, am avut anumite neplaceri in trecut dar am decis sa imi mai încerc norocul, am ales-o pe domnișoara Larisa, o fata blonda cu sani mari si forme perfecte pentru gustul meu. Masajul de nota 10+++, atitudine dee păpușă si conversatii frumoase, atmosfera foarte plăcută! Recomand pentru cei ce vor sa se relaxeze!
Locații recomandate