/Iasi/Maseur

BODY RESET - Tehnician Maseur Copou - Masaj Iasi

Strada Friederick, Iași 707410, România

BODY RESET - Tehnician Maseur Copou - Masaj Iasi
Maseur
5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HJ4+9W Iași, România
+40 757 500 928
bodyreset.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ancuta Nediu
Ancuta Nediu2 ani în urmă
O experienta foarta buna, sunt fericita ca am cunoscut atat un maseur profesionist cat si un om de caracter, la care cand revii, revii cu drag! Masajele pe care mi le-a oferit Irina au fost de calitate, atmosfera si ambianta asemeni.. eu sunt un client multumit :)
Mioara Mihăilă
Mioara Mihăilă2 ani în urmă
Irina este, de departe, unul dintre cei mai buni terapeuti din Iasi. Nu scriu ca sa o flatez, ci doar sa impartasesc din bucuria personala de a o fi cunoscut. O percep ca pe un terapeut ”all in 1”: excelent profesionist, om cult si minunat, de incredere si foarte responsabila in tot ce face. Daca ar fi posibil, as ocupa eu toate locurile la programari! Multumesc, Irina!
Iuliana Vlad
Iuliana Vlad4 ani în urmă
Am 67 ani...sunt norocoasa sa beneficiez de serviciile Body Reset. Irina este o adevarata profesionista care isi adapteaza tehnicile la pacient. Atmosfera in timpul sedintelor este deosebit de placuta, iar efectul terepiei este extraordinar. Ma simt foarte bine dupa cele zece sedinte efectuate, dar nu ma opresc. Multumesc din suflet Irinei.
Ali Sem
Ali Sem4 ani în urmă
Aveam retentie de apa dupa un zbor si la Body Reset am reusit sa elimin surplusul de apa si sa ma simt foarte relaxata. In plus am reusit sa elimin datorita profesionistilor de la Body Reset o durere de spate si tensiunea la nivel cervical. Oricum fiecare parte din corp este atinsa in mod benefic de masaj, de la talpi la scalp. Recomand cu incredere!
Livia Morarasu
Livia Morarasu4 ani în urmă
Nu imi mai venea sa plec de la Body Reset, atat de relaxanta a fost experienta. O recomand pe Irina din toata inima, este o profesionista desavarsita. Incerc sa imi ofer o sedinta cat de des pot - este momentul meu de rasfat.
Alex Cleju and friends
Alex Cleju and friends2 ani în urmă
Just what your body needs, honestly! This is not simply a massage, this is a professional therapeutic massage. Irina is a true professional with trainings in the UK and I fully recommend her!

Irina isi cunoaste bine meseria si se dedica total la ceea ce face! Are studii de specialitate in UK si ma simt super revigorata si sanatoasa dupa sedintele ei! Recomand cu caldura, mai ales ca sunt super pretentioasa!
Florina Amelia Solcan
Florina Amelia Solcan2 ani în urmă
Pentru mine masajul facut de Irina reprezintă o deconectare din rutina zilnică. Este foarte atenta la cele mai mici detalii, creaza un ambient care sa ajute la relaxare. Fac de 2 luni masaj saptamanal si am observat ca efectul a acestuia se menține 2-3 zile dupa ce l-am făcut. Corpul este mai tonifiat, eu am o stare de bine, sunt mai calma si nu ma mai simt atât de obosită la serviciu. Aveam si probleme cu somnul care s-au mai ameliorat. Si asta datorita masajului. Recomand!
Andreea Andrei
Andreea Andrei2 ani în urmă
Body reset... Fix asta se întâmplă după un masaj: îți resetează corpul Irina, cu mâinile ei magice, cu experiența dobândită în ani, cu pasiunea și priceperea, cu muzica, cu tot. Pe lângă prețul bun perceput pentru asta, acolo găsești și înțelegere și un om cu care poți schimba păreri. Recomand din inimă!
Locații recomandate