/Cluj/Maseur

New Shape Beauty and Slimming Center

Strada Anton Pann 34, Cluj-Napoca 400053, România

New Shape Beauty and Slimming Center
Maseur
4.9
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJW+J6 Cluj-Napoca, România
+40 753 406 255
newshape.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loreta Ungureanu
Loreta Ungureanu2 ani în urmă
Este un loc minunat, cu un vibe extraordinar, programarile se respecta absolut intotdeauna, iar calitatea serviciilor este mereu impecabila. Va fi mereu prima mea alegere pentru tot ce inseamna modelare corporala si epilare cu laser. Great job, Iulia!! Great team as well❤️
Roxana Veronica Zeininger
Roxana Veronica Zeininger2 ani în urmă
Un salon foarte profesional. Fetele sunt super disponibile și lucrează impecabil. Am fost și la masaje la ele, recomand cu mare drag. Chiar am avut rezultate wow. ❤
Carmen cionca
Carmen cionca2 ani în urmă
Personal foarte amabil,cu foarte multa experiență . Un salon foarte curat,elegant cu o ambianta plăcută. Este perfect pentru a te simți răsfățat.
Andreea Bertea
Andreea Bertea2 ani în urmă
Profesionalism, ambianta placuta, servicii de calitate! Ma reintorc mereu cu drag la echipa NewShape
Cosmina Kondora
Cosmina Kondora2 ani în urmă
Probabil ca toate avem vise sa slăbim peste noapte, și ne zicem ca doar munca grea ne ajuta. Well, new shape este locul care îndeplinește vise peste noapte. Tocmai mi-a trimis Iulia pozele cu before and after, nu îmi venea sa cred ca e așa mare diferența. Am avut un șoc. Când ii spuneam Iuliei ca m-a scăpat de jumate de kg de grăsime chiar nu erau cuvinte goale. Recomand new shape din toată inima, un loc unde serviciile îți sunt recomandate in funcție de nevoie nu cu scopul de a goli contul ci doar cu scopul de a avea un rezultat frumos la final. Toată lumea se modelează in funcție de programul tău, și cei care au programul încărcat știu cât de mult contează acest aspect. Va iubesc din tot sufletul meu și va mulțumesc ca ma ajutați sa îmi recapăt formele.
Patricia Pop
Patricia Pop2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul salonul. Personalul e super amabil. Serviciile sunt de maxima calitate. Am realizat la ei un abonament de Vela si Starvac, masaj mecanic pentru abdomen. Aparatele sunt certificate si aprobate in UE. Am dat jos intr-o luna 4 kg, evident cu mancat sanatos si sport....si da, si eu am fost sceptica la inceput. Dar functioneaza pentru ca este un proces tehnic. Ma simt asa de bine, asa de usoara, asa de fericita si recunoscatoare. A fost exact ce aveam nevoie. Treat yourself right, ladies. Do it for you. :)
Andreea Samartinean
Andreea Samartinean2 ani în urmă
Am apelat la salon pentru tratamente de remodelare coroporala si am ramas uimita de rezultatele, acestea fiind vizibile dupa doar 2 saptamani. Voi reveni cu siguranta!
Alexiana Codrea
Alexiana Codrea2 ani în urmă
Servicii super bune si de calitate. Fetele sunt intotdeauna foarte dragute si amabile
Locații recomandate