/Cluj/Maseur

Thai Therapy

Strada Emil Racoviță 5, Cluj-Napoca 400000, România

Thai Therapy
Maseur
4.8
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGP+26 Cluj-Napoca, România
+40 364 737 829
thaitherapy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–21
Marți: 13–21
Mirecuri: 13–21
Joi: 13–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
George Panoschi
George Panoschi2 ani în urmă
Am fost la couples massage (cadou de Craciun). Mie mi-a lasat invinetiri pe mana, iar prietenei mele i-au facut la misto full body (prioritizand picioarele nu spatele....).
Nu recomand.
Ancuta Petrus
Ancuta Petrus2 ani în urmă
Am mers personal la sediu sa achizitionez un voucher cadou pentru un prieten. Mi s-a spus sa sune cu cateva zile inainte pentru programare. Impreuna cu prietenul meu, am sunat si ni s-a confirmat data si ora. Prietenul meu s-a prezentat la exact data si ora stabilite telefonic si a aflat ca nu are programare, ca trebuia sa primeasca un sms, pe care nu l-a primit. De la receptie si-au cerut scuze pt incurcatura, l-au programat pentru saptamana urmatoare si i-au oferti bonus inca 20 de minute.
Inceputul a fost prost dar oarecum rezolvat cu amabilitate.
S-a prezentat a doua oara la programare. Soc! In sala de asteptate, cu sezlong si spatiu de relaxare, roiau plosnitele pe peretii plini de infiltratii de apa (si nu, nu era parte din terapia de relaxare!). Geamuri murdare, igiena spatiului mult prea precara pentru un loc de asemenea natura si costuri.
Terapeuta si-a facut treaba acceptabil dar nimic special fata de un alt salon de masaj cu preturi sub jumatate.
Cele 20 de minute bonus promise nu au mai fost efectuate, terapeuta a incheiat sesiunea rapid ca sa fuga la urmatorul programat.
Pe scurt, am dat o gramada de bani (echivalentul unei zile la spa+cazare in hotel) pentru neseriozitate, mizerie, mediocritate in servicii.
Marketing ...si atat!
Nu recomand achizitionarea de vouchere cadou...cei dragi nu vor primi seriviciile pt care platiti.
Natalia Mihailean
Natalia Mihailean2 ani în urmă
O experiență extraordinară! Maxim de profesionalism. Cel mai frumos cadou pe care puteti sa îl sau să vi-l faceti 😊 Mult succes in continuare si felicitări!
Adriana Maria Bulzan
Adriana Maria Bulzan2 ani în urmă
Dacă simți ca ai nevoie de timp doar pentru tine, aici e locul perfect. Am ieșit cu mult mai relaxata și echilibrata după cele 75 minute de răsfăț terapeutic. Recomand cu bucurie! 🙂
Cosmina Codreanu
Cosmina Codreanu2 ani în urmă
O experienta de neuitat! Personal foarte amabil, curatenie impecabila, un adevarat rai al relaxarii!
Horea Ungurean
Horea Ungurean4 ani în urmă
super atmosfera; profesionisti; dupa 2 ore de masaj parca esti alt om - o adevarata resetare pentru organism dupa o saptamana de lucru
Smaranda Todorut
Smaranda Todorut2 ani în urmă
Mai multe aspecte m-au nemulțumit în ceea ce privește comunicarea. Eu am primit un voucher cadou, m-am programat pe site după care le-am scris pe Facebook anumite detalii pe care ei au spus ca le - au adăugat în mențiunile programării însă când am ajuns acolo doamnele de la recepție au zis ca informația nu a ajuns la dânsele ceea ce a dat dovada de lipsa de profesionalism. În al doilea rand, nicăieri nu am văzut scris ca trebuie sa ajung cu mai mult timp înaintea programării la locație (de ex pe mailul de confirmare al programării sau pe sms-ul de confirmare) așadar eu am ajuns la locație exact la ora programării. În discuția de pe Facebook mi s-a spus ca va trebui sa completez o fisa la intrare și am bănuit ca este ceva de genul GDPR. Când am ajuns doamnele de la recepție au spus ca voi completa fisa după și m - au grăbit spre masaj pentru ca am ajuns exact la ora programării și nu mai era timp. Însă, completand fisa la final mi-am dat seama ca dacă ar fi trebuit sa aleg,alegegeam sa completez fisa la început cu riscul ca as fi pierdut 10min din masajul meu. De ce? Pe acea fisa trebuia sa scriu dacă am anumite zone preferate de masaj, intensitatea masajului dorit etc, aspecte foarte importante pe care terapeutul sa le fi luat in seama in timpul masajului. Astfel completand fisa la final nu a avut nici un fel de semnificație și evident ca zonele mele preferate de masaj au fost omise sau s-a insistat prea puțin pe ele . Așadar sfaturile mele pentru Thai Therapy sunt sa scrie peste tot în toate mesajele de programare sa se vina cu 10 min mai repede de programare pentru a se completa aceasta fisa sau dacă cineva întârzie sau ajunge la fix sa i se explice importanta acestei fise. Pe fisa am notat și date personale (nume, telefon, data nașterii, adresa de e-mail) și mi s-a spus ca voi primi un email pentru feedback însă pentru prelucrarea datelor personale nu am semnat absolut nimic ceea ce m-a uimit (în sens negativ) și îl consider un alt minus.
Denisa Ungur
Denisa Ungur2 ani în urmă
Am primit un voucher cadou care a expirat in 29 mai, in conditiile in care centrul a fost inchis incepand din martie. I-am contactat in aprilie prima data, sa le explic situatia si m-au asigurat ca ma vor contacta cand isi reiau activitatea pentru a ma "bucura de servicii".
In iunie, le-am scris din nou si mi-au zis ca inca nu am redeschis, dar sa urmaresc pagina de facebook pentru noutati.
Am revenit cu un telefon pentru programare, iar cei de la Thai Therapy mi-au spus ca voucher-ul a fost valabil pana ieri, ca au anuntat pe Facebook acest lucru (lucru neadevarat) si ca nu se mai poate face absolut nimic in aceasta privinta...
Locații recomandate