/Cluj/Maseur

Cryo Therapy

Strada Ștefan Ludwig Roth 21, Cluj-Napoca 400174, România

Cryo Therapy
Maseur
5
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGP+8H Cluj-Napoca, România
+40 757 726 532
criosaunacluj.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Gabriel Viorel
Gabriel Viorel2 ani în urmă
Recomand terapia prin plutire. După prima ședința m-am simțit foarte relaxat din toate punctele de vedere
George Hodis
George Hodis2 ani în urmă
Apreciez profesionalismul echipei si eficienta procedurilor de masaj, cryosauna si in special cele recent introduse: floating sauna. Recomand cu caldura.
Cristina pantazi
Cristina pantazi4 ani în urmă
Signature Health - cel mai eficient si profi masaj din Cluj-Napoca!
Narcis este un om minunat si un profesionist desavarsit, cu o experienta vasta. Cu fiecare sedinta de masaj terapeutic m-am simtit din ce in ce mai bine, durerile de spate si contracturile musculare disparand usor, usor prin tehnicile inedite si personalizate ale lui Narcis.
Revin de fiecare data cu mare drag si cu incredere in echipa minunata de aici! Highly recommended!
Victor Sampaleanu
Victor Sampaleanu4 ani în urmă
Narcis pune multă pasiune și suflet în ceea ce face. E interesat de cum să creeze un spațiu și un mediu cât mai relaxant pentru client. Aduce mereu îmbunătățiri cabinetului său, dotându-l cu aparatură de ultimă oră, pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate pentru diferite scopuri, de la masaj de relaxare, până la masaj terapeutic, sau sportiv. Își adaptează tehnica în funcție de nevoile și afecțiunile clientului, astfel că la el ajung diferite tipuri de clienți, de la cei mai puțin activi, până la sportivi de performanță. Recomand cu multă încredere!
Adriana Denes
Adriana Denes4 ani în urmă
Este extraordinara, relaxanta si benefica pentru sanatate!!!. Am avut rezultate deosebite pentru imbunatirea circulatiei si a somnului, reducerea inflamatiilor si slabit. Atmosfera deosebita!!! Crina si Narcis sunt minunati si voi apela in continuare la serviciile lor!!!
Nicu B
Nicu B5 ani în urmă
Masajul terapeutic excelent la fel si cel sportiv, masaj profund pana la limita suportabilului, tehnica manuala combinata cu vacum si percutie. Am hernie de disc lombar si fibromialgie, masajul tipului de acolo m-a pus pe picioare efectiv! Am combinat masajul cu criosauna si rezultatele au fost extraordinar de bune. Multumesc pentru experienta!
Alexandra Tuclea
Alexandra Tuclea5 ani în urmă
Oameni profesioniști și faini, care îți acordă toată atenția și grija lor.
Merg la Signature de vreo 2 ani, Crina și Narcis au devenit prietenii mei în timpul ăsta.
Pe partea de manichiură, Crina este consistentă în calitate și este foarte atentă să-și surprindă clientele tot timpul cu câte ceva.
Narcis este unul dintre cei mai dedicați și pasionați oameni pe care i-am cunoscut în domeniul masajului terapeutic și de relaxare.
Masajele lui aduc tehnici și mișcări noi aproape de fiecare dată, iar eu plec de acolo cu spatele drept, detensionat și relaxat.
Plus că sunt și aparatele care-ți oferă tratamente anticelulitice și remodelare corporală.
Îi recomand din suflet.

Mulțumesc frumos pentru tot!
Keep up the good work!
Andra Dascalu
Andra Dascalu5 ani în urmă
Sunt deja la a 4-a ședință de masaj terapeutic cu Narcis. Înainte să le încep, rămâneam des cu spatele înțepenit și mă trezeam câteodată cu partea dreaptă a corpului amorțită – mână, picior. În plus și durerea s-a ameliorat. Condițiile medicale pe care le am nu pot fi vindecate dar pot fi ameliorate, iar când vorbim de dureri cronice acest lucru devine important. Pentru cei cu dureri de spate sau condiții asemănătoare cu ale mele vă recomand cu încredere să vă lăsați pe mâna lui Narcis. Este un specialist care a lucrat mult și în occident, iar acest lucru se vede și în modul în care interacționează cu tine și mai ales cum lucrează!
Locații recomandate