/Bucuresti/Maseur

Mon Amour Masaj

Strada Căderea Bastiliei 72b, București 010616, România

Mon Amour Masaj
Maseur
4.5
143 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F32W+G7 București, România
+40 732 889 966
monamour-masaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Share
Luni: 12–2
Marți: 12–2
Mirecuri: 12–2
Joi: 12–2
Vineri: 12–2
Sâmbătă: 12–2
Duminică: 14–2
Scrie o recenzie
Italymen114 zile în urmă
Alice and Andreea were the best and they give a fantastic massage to me
Michael Smith291 zile în urmă
I had a great visit here twice with Amira. The places is fantastic and Amira is a wonderful girl. Thank you very much for the experience!

Am avut o vizită grozavă aici de două ori cu Amira. Locurile sunt fantastice și Amira este o fată minunată. Vă mulțumesc foarte mult pentru experiență!
Gabi Heroiu
Gabi Heroiu2 ani în urmă
Sunt client de doi ani la acest salon, iar per ansamblu pot spune că este foarte ok, iar îngrijirea și curățenia este pusă la punct. Singurul inconvenient este că una dintre maseuze (n-aș vrea să dau nume, că nu-i frumos) a fost antipatică cu mine de foarte multe ori și îmi vorbea pe un act de superioritate că pot să mă duc la altă locație. Dar în rest, celelalte fete sunt de nota 10!
Stefan Constantin
Stefan Constantin2 ani în urmă
Depinde foarte mult de maseuza. Experienta poate fi foarte buna, sau foarte neplacuta in functie de maseuza. Unele maseuze habar nu au sa interactioneze cu clientul.
La Cristi
La Cristi2 ani în urmă
Recomand salonul Mon Amour Massage. Este a doua oară care trec pragul acestui salon, și nu am decât cuvinte de laudă. Vă mulțumesc frumos pentru tot. Respect pentru echipa de elită. Cu stimă și respect, Cristian. 🤗💋❤
Likule likules
Likule likules2 ani în urmă
Am fost ieri la acest salon și am avut marea placere sa o văd pe Dna Alina Plugaru la Recepție. Pot sa va spun ca este foarte draguta și foarte amabila. Mi-a explicat in detaliu ce înseamnă fiecare tip de masaj in parte și in plus am avut parte de o conversatie foarte reconfortantă. Recomand cu drag aceasta locație.
Niki Andrei
Niki Andrei2 ani în urmă
Fetele sunt foarte comunicative si deschise astfel incat masajul a decurs perfect, curatenia este impecabila. Recomand cu incredere tuturor celor ce cauta experiente placute si de neuitat
Stefan Andrei Stefan Andrei
Stefan Andrei Stefan Andrei2 ani în urmă
Foarte dezamagit incepand de la receptionerele care se cred pe putin centrul universului si iti vorbesc pe un ton de superioritate si apoi la calitatea servicilor oferite de fete...Pentru un salon care se vrea a fi de "lux,"alegeti mai cu atentie fetele fitoasele si mai ales mai multa atentie la limbajul si atitudinea pe care acestea il au!
Preturi foarte exagerate iar caracterul lasa mult de dorit ca oameni >>
Mihai Miki
Mihai Miki2 ani în urmă
Cel mai bun salon din București.
Stefan Bogdan Stefan Bogdan
Stefan Bogdan Stefan Bogdan2 ani în urmă
Frumos salonul dar multe dintre fetele de aici sunt foarte fitoase si fara experienta iar pretul este foarte mare nu mi-a placut experienta la acest salon
Locații recomandate