/Vaslui/Magazin

Taviani

Strada Gării 2, Vaslui 730222, România

Taviani
Magazin
3.6
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPGG+JX Vaslui, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Ernest Alyn
Ernest Alyn2 ani în urmă
Cumparat miercuri 29.12 2021 explicatimi si mie daca acest produs deja era in magazin cum puteti pune aceiasi data pentru ambalare ??? multe produse alimentare fara pret fara data de expirare data ambalari tio pune cand cantareste produsul sai puna pret cred ca preturile in acest magazin se fac dupa cum arata cumparatorul ami pare rau ca am vazut tarziu ca nu are valabilitate acest produs altfel faceam reclamatie la protectia consumatorului cu siguranta voi reveni in acest magazin doar pentru a depista nereguli si am sa stau pe capul lor pana ori se pun la punct ori inchid asta e bataie de joc din partea unui magazin fata de clienti sai
Cezarina Barnea
Cezarina Barnea2 ani în urmă
F bine aprovizionat si personalul f amabil.
Narcis Pricob
Narcis Pricob2 ani în urmă
Cam strâmt locul, însă bun și așa decât deloc.
Lumi Lăzăroniu
Lumi Lăzăroniu4 ani în urmă
Nu recomand: preturi înșelătoare la raft (dacă pretinzi sa plătești exact prețul afișat pe raft - exista probabilitatea sa pleci și bătut din magazin)

Probabil din cauza dezordinii de pe rafturi nici vânzătoarea nu își da seama cam ce, care, cum - abia la casă afli ce produs și ce preț are (nu ii caut vina vânzătoarei pentru ca săraca, și ea plutește)
George Ungureanu
George Ungureanu4 ani în urmă
E cam aglomerat la casă pentru că, de regulă, nu este decît una deschisă. Prețurile sint ok, se mai poate lucra la gama de produse, adică să fie mai variate, după mine, însă, probabil este disponibil ceea ce se vinde cel mai mult. Imi plac prăjiturile de casă pe care le gasesc aici. Iar vînzătoarele par mai umane în ultimul timp.
Anisoara Bobeica
Anisoara Bobeica2 ani în urmă
Lasă de dorit curătenia. Prea mic magazinul sau prea multa marfă inghesuită pe caile de acces, deschidere prea mica spre marfa de pe rafturi, vizibilitate redusa, personal ce aranjeaza sau inventariaza marfa printre cumparatori...
Stefana T
Stefana T2 ani în urmă
Personal amabil, gama larga de produse
Băieții Centru Music
Băieții Centru Music2 ani în urmă
Numai marlani care se baga in fata pe motiv că pierd trenul, vânzătoarele rupte in gura habar nu au ce îi cu viața lor.
Locații recomandate