/Timis/Magazin

StarShinerS

Calea Șagului 100, Timișoara 300633, România

StarShinerS
Magazin
4.7
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5FX+W8 Timișoara, România
+40 259 708 556
starshiners.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Draghia
Cristina Draghia2 ani în urmă
Un loc minunat, unde cu siguranta iti vei gasi garderoba potrivita, indiferent cat de pretentioasa esti la haine. Multumesc StarShinerS pentru diversitatea, calitatea hainelor si pentru profesionalismul de care dati dovada. :)
Ioana Mihaela
Ioana Mihaela2 ani în urmă
Calitate foarte buna a hainelor!
Foarte multe modele si pentru toate marimile.

V-ati mutat din Shopping City TM?

Multumesc 😊
Andrei Talpos
Andrei Talpos4 ani în urmă
Un magazin specializat pentru femei. Personalul foarte amabil, de ajutor. Gama larga de produse si marimi diferite. Mai exista posibilitatea sa navighezi pe siteul lor direct din magazin, 2 desktopuri stand la dispozitia clientilor.
Mihaela Letea
Mihaela Letea7 ani în urmă
Un magazin superb, modele de haine pentru orice ocazie, in fiecare vineri gasesc modele noi. Personalul este foarte amabil, daca nu gasesti un articol in ziua repectiva in magazin se poate comanda de pe touchscreen-ul din magazin iar in urmatoarea zi poti reveni sa-l achizitionezi . Iar cabinele de proba sunt superbe!
Mergi cu drag la cumparaturi!
Popovici noemi
Popovici noemi7 ani în urmă
In Showroom gasesc foarte multe rochite dragute, potrivite pentru orice eveniment. In fiecare vineri gasesc articole noi. Fetele sunt foarte dragute, amabile si te indruma pentru gasirea tinutei perfecte.
Pot comanda online direct din magazin, daca imi place o rochita mai mult si nu o au in magazin, sau daca nu au marimea mea. Rochita comandata vine in magazin sa o pot proba, in timpul cel mai scurt, fara plata unor taxe suplimentare.
Deci intr-un cuvant e tot ce ne putem dorii, noi femeile :))
Anca-Georgeta Tomoiaga
Anca-Georgeta Tomoiaga7 ani în urmă
Un magazin minunat in care am fost tratata cu foarte mare atentie si mult respect. Fetele de acolo foarte dragute si ce am apreciat cel mai mult a fost faptul ca, desi nu au avut articolul dorit in stoc in acel moment fetele m-au ajutat, l-au comandat si l-am primit a doua zi.
De pe un touchscreen am putut vedea si alte articole disponibile pe online si le-am solicitat cu proba si cumparare in magazin.
A fost o experienta foarte frumoasa si cu siguranta voi reveni.
Multumesc StarShinerS!
Diana Ile
Diana Ile7 ani în urmă
Un magazin creat dupa un concept nou care iti usureaza chiar si experienta shopping-ului, castigand timp intr-un mod placut. Personalul este foarte amabil, si saritor, hainele sunt de o calitate superioara, si mereu in ton cu ultimele tendinte in materie de fashion! Recomand cu mare incredere. :X :X
Alionaalia
Alionaalia7 ani în urmă
Un concept de magazin super interesant. Am gasit tinute pentru orice ocazie, hainele sunt foarte calitative, iar personalul este foarte saritor. M-a impresionat designul minimalist si combinatia dintre online si offline. O experienta de shooping de neuitat :)
Locații recomandate