/Giurgiu/Magazin

Travel FREE Shop Giurgiu Vamă

Vama Giurgiu, DN5, km 62+600, Giurgiu 080013, România

Travel FREE Shop Giurgiu Vamă
Magazin
4.5
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WX3R+Q7 Giurgiu, România
+40 31 425 7867
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Daniela gabriela
Daniela gabriela2 ani în urmă
Locația ok, produse diversificate. Prețurile destul de mari, chiar mai mari decât în magazin.
Claudiu80vic@yahoo.com Papusel
[email protected] Papusel2 ani în urmă
Nu corespund prețurile de la raft cu cele de la casa de marcat
Valeriu Mocanu
Valeriu Mocanu2 ani în urmă
Un magazin cu alt fel de produse. Intri Intr o lume a luxului,unde găsești parfumuri,băuturi fine,țigări și multe alte lucruri pe care le poți face cadou. Revin cu fotografii.
Mihai Catrina
Mihai Catrina2 ani în urmă
Magazin foarte bine aprovizionat, gamă largă de produse, de la ceasuri, ochelari de soare, marochinarie, parfumerie (cea mai extinsă gamă), dulciuri, produse alimentare (ulei de măsline, paste, etc).
Preturile sunt bune, foarte aproape de cele ale magazinelor on-line, dar cu avantajul că aici poți să "pipăi" produsul, iar acolo unde este cazul, să îl mirosi și, in final poți să il achiziționezi pe loc.
Recomand.
Eduard Barbu
Eduard Barbu2 ani în urmă
La plecare, inainte sa platesc cu cardul, dupa ce am verificat pretul produselor împreună cu angajatul de la casa de marcat (am avut impresia ca totalul este cam mare) mi-a fost adaugat inca un produs (in valoare de 18 lei) fara sa fie pus in plasa. Am constatat asta dupa ce trecusem vama in Bulgaria. Sincer sper sa fi fost doar o eroare umana care se poate intampla oricui si nu cu intentie.
Letiția Aroboaei
Letiția Aroboaei2 ani în urmă
Deși au dulciuri și băuturi mai scumpe decât în alte locuri, am cumpărat două parfumuri de firmă, la reducere, de care sunt foarte mulțumită. Înăuntru era foarte curat și îngrijit! 💜
Smecherie copil
Smecherie copil4 ani în urmă
Produse scumpe . Cel mai bine ar fi să verifici dinainte prețul produselor pe Internet, ca să nu te duci acolo nepregătit/ă,vânzarea acelor produse cu preţuri apropiate de cele din magazinele convenţionale: parfumuri şi cosmetice. Duty-free-urile se bazează foarte mult pe prestigiul lor de magazine ieftine, iar clienţii care nu îşi documentează temeinic cumpărăturile ies în pierdere. prețurile de aici ,sunt mari .Prețurile sunt ca in orice magazin .Personal prietenos .Gentile sunt nearanjate pe rafturi .Profita ca nu sunt alte magazine prin oraș.Programul magazinului foarte bun ..
Paul Stoica
Paul Stoica2 ani în urmă
Multe produse premium în același loc, program bun de fidelizare, card cu puncte dobandite în urma cumpărăturilor, prețul produselor ok, nu cel mai mic posibil de găsit dar tot în zona de jos.
Locații recomandate