/Cluj/Magazin

Nasti & Co

Piața Timotei Cipariu 15, Cluj-Napoca 400000, România

Nasti & Co
Magazin
3.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ82+W7 Cluj-Napoca, România
+40 264 416 610
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
F Tímea
F Tímea4 ani în urmă
Mi-am uitat portofelul la casă. Ajung acasă, îmi sună telefonul (nici nu îmi dădusem seama că nu aveam portofel): era unul dintre angajații magazinului care, când a văzut că am card de fidelitate la farmacia de lângă ei, s-a dus și a făcut rost de numărul meu de telefon, doar ca să mă poată suna.
Apreciez foarte implicarea și dorința de a ajuta atât a domnului, cât și a doamnei casieră. Le mulțumesc din nou și voi lua fapta lor altruistă ca inspirație pentru a face bine la rândul meu.
István Péter
István Péter5 ani în urmă
Casierița din magazinul de pe B-dul Eroilor din Cluj s-au enervat pentru faptul că am cerut un pachet de batiste de hârtie și am vrut să plătesc cu o bancnota de 5 lei cei 80 de bani, prețul mărfii. Mi-a cerut să-i dau 1 leu. Nu am avut, și m-am trimis să schimb, cu totul că avea în casa bani mărunți și de 1 leu și de monede. După ce am insistat să mă servească a început să ridice tonul, și tutuind mi-a explicat că e sătulă de *ăștia*, care n-au bani mărunți. M-A și poftit să parasesc magazinul după ce i-am spus că o să-i reclam.
Bogdan Branzas
Bogdan Branzas5 ani în urmă
(Tradus de Google) Magazin de colț pentru cei suficient de leneși pentru a merge la hypermarket sau pentru cei care uită ceva să cumpere. Sortiment decent de produse alimentare și de uz casnic, curat, dar destul de înghesuit cu rafturi.

(Original)
Corner shop for the ones lazy enough to go to hypermarket or for the ones who forget something to buy. Decent assortment of food and household products, clean but quite crammed with shelves.
Adrian oltean
Adrian oltean5 ani în urmă
Nelica Radu
Nelica Radu6 ani în urmă
Denisa0797
Denisa07976 ani în urmă
Attila-Mihaly Balazs
Attila-Mihaly Balazs7 ani în urmă
Ilonka Csiki
Ilonka Csiki2 ani în urmă
Locații recomandate