/Bucuresti/Magazin

Magazin Noriel Bucuresti Vulcan

Strada Mihail Sebastian 88, București, România

Magazin Noriel Bucuresti Vulcan
Magazin
3.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38F+VG București, România
+40 371 003 185
noriel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Magazin Noriel Bucuresti Vulcan
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Emancipatoru
Emancipatoru1 an în urmă
Am fost sa cumpar o jucarie ce pe site era 400lei iar in magazin 700lei.Am intrebat despre diferenta si 5⭐️ sunt pentru doamna vanzatoare care mi a explicat ca pot comanda online cu ridicare din magazin si in maxim jumatate de ora de la comanda o pot si ridica in functie de cum merge sistemul.A mers mult mai rapid 5min a durat, am putut plati si cu card Sodexo Cadou.👍🏻In schimb alta doamna vanzatoare era foarte ofuscata ca am gasit eu aceasta reducere si ca nu este posibil “zici ca ii luam ei din salariu diferenta” nu ar merita nici o stea ,dar prefer sa punctez doar experienta placuta si sper ca stimabila doamna sa aiba de-a face cu cat mai putini clienti(mai ales copii).🙂
Radu Todoran
Radu Todoran1 an în urmă
Produsele care au marca Noriel in general sunt foarte slab calitativ.
Am vazut pe site-ul lor mai multe carucioare si scaune auto si am facut o vizita in magazin sa le vad inainte de a le cumpara, dar hopa... nu au aproape nimic expus in magazin, doar online. Asa ca pas!
Electric Team Mirela
Electric Team Mirela3 ani în urmă
Am avut cea mai dezamagitoare experienta. Nu stiu daca tine neaparat de magazinul in sine, ci de calitatea produsului achizitionat. Am luat Barca cu telecomanda Maisto Tech Hydroblaster Speed, Negru/Portocaliu, prin denumire se vede ca este o barca cu motor si telecomanda, logica zice ca merge pe apa, proiectarea insa zice ca mai mult de 1 minut nu s-a putut bucura copilul. Nu este gandit deloc ca un produs destinat utilizarii in contact cu apa. Cel mai scump minut platit, nu mai mentionez ca in maGazin am platit cu 20 lei mai mult decat era pe site pentru ca....REGULI. A fost pentru prima data in viata cand m-am gandit sa fac plangere la ANPC(inca ma gandesc).
IONUT
IONUT4 ani în urmă
Un magazin de "doi lei", nu ofera garantie la nimic si angajati sunt foarte NErespectosi.
Am cumparat foarte multe de la ei dar din fericire pt mine nu a fost nevoie sa apelez la personalul magazinului, iar despre produsele care s-au mai stricat nu a meritat drumul.
Nu voi mai calca in magazinele NORIEL niciodata.
Patania mea cu ei este una mult mai lunga si nu o pot povesti pe toata aici, dar sper sa fiti cu bagare de seama.
Florian Coman
Florian Coman2 ani în urmă
Jucării variate dar este un magazin cu prețuri mari.Nu oricine își permite să cumpere de aici.
Silence Soft
Silence Soft2 ani în urmă
De la șefii de magazine pana la angajați toți sunt slabi pregătiți,lipsa de respect față de clienți, jucariile din ce in ce mai scumpe si de proastă calitate, nu mai zic ca la raft este un preț si la casă altul.
Cand vrei sa schimbi un produs sau sa faci retur te tratează ca pe nimeni.
O totală bataie de joc.
Cristina Candea
Cristina Candea2 ani în urmă
Personal amabil, dar seturile de mașinuțe cu piste de la Noriel sunt de calitate inferioară. Am cumpărat un set de mașinuțe cu piste de la Cool Machine care se asamblează foarte greu și piesele sar. Plus, odată asamblat se desprind din piese. Nu recomand.
Vio Vicki
Vio Vicki2 ani în urmă
Masca de copii foarte proastă calitate,am cumparat mască din bumbac si după prima spălare,folosire ...... gata sa rupt.!😡am mers sa reclam iar d-na directoare a treatat cu indiferență! 😌
Locații recomandate