/Brasov/Magazin

Ice

Strada Republicii 38, Brașov 500030, România

Ice
Magazin
3.9
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVV+85 Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Nicoleta Coconea
Nicoleta Coconea4 ani în urmă
Un mare dislike pentru Ice de pe str Muresenilor Brasov. Mi-au refuzat returul unui produs care se destrama din toate cusaturile dupa 3 zile. L-au reparat repede si au refuzat returul. Mai am in tricou cu accesoriu. Accesoriul s-a defectat dupa prima purtare. Am sunat la OPC si legea le permite sa refuze returul. Aveti grija clienti intrebati la orice magazin care e politica magazinului cand cumparati ca legea e acum pt comerciant nu or consumator.
Bogdan Breja
Bogdan Breja4 ani în urmă
Un magazin cochet, cu vanzatoare dragute si rabdatoare. Multumesc pt sugestii... Am tinuta noua!
Dani Conte
Dani Conte4 ani în urmă
5 stele pentru angajata ema de la ice coresi , fata ptr care intru aproape zilnic in acest magazin doar ca sa o vad 😊😊
Paula
Paula4 ani în urmă
(Tradus de Google) Au avut niște haine foarte reci și unice. De asemenea a fost singurul loc in Brasov unde am gasit pantofi frumosi in dimensiunile mele (41). Am fost acolo vara trecută când sunt în vacanță, iar lucrurile pe care le-am primit sunt încă unele dintre articolele mele preferate în întregul meu dulap. Oamenii care lucrau acolo erau prietenoși. Pentru mărimile mai mari de îmbrăcăminte, probabil că nu este cel mai bun loc pentru a merge, deoarece acestea au în principal dimensiuni mai mici.

(Original)
They had some really cool and unique clothes. Also it was the only place in Brasov where I could find nice shoes in my size (41). I was there last summer when on vacation and the things I got are still some of my favourite items in my entire closet. The people working there were friendly. For bigger clothing sizes it probably isn't the best place to go since they have mainly smaller sizes.
Luiza Babiuc
Luiza Babiuc5 ani în urmă
Am achiziționat 1 produs din acest magazin si dupa 30 de minute am revenit pentru a mi se returna banii înapoi, deoarece nu corespundea marimea. Vanzatoarele au fost nepoliticoase...o experienta neplacuta! Aveti grija la achiziționarea oricărui produs...pentru ca va obliga sa plecati cu orice din magazin doar sa nu returneze banii!
Zamfir Bia
Zamfir Bia5 ani în urmă
Astăzi, la 11 decembrie 2018, "doamnele" de pe tura au fost foarte nepoliticoase. Vad niște pantaloni, nu erau mărimea mea, am întrebat dacă o au, au spus ca nu, ma mai învârt prin magazin, găsesc mărimea pe un manechin. Rog frumos sa o dea jos ca să pot sa o probez, prima fata strâmbă din nas, o cheamă pe a doua, se uita una la alta și am înțeles ca lenea e prea mare. Și primesc drept răspuns "nu cred ca e mărimea ta". Am ieșit din magazin cu un gust amar. Ca și vânzătoare, datoria ta e sa vinzi. Sa depui efort sa mulțumești pe cineva care vrea sa cumpere. Poate conducerea ar trebui sa fie mai atenta pe cine angajează. Regret ca am venit din București special pt acest magazin la recomandare unei prietene bune.
Bogdan Onofrei
Bogdan Onofrei5 ani în urmă
Draga Management , daca va uimiti de ce nu stau clientii mai mult de 2 minute in shop,sa stiti ca e din cauza muzicii exagerat de tare si de prost gust...
Bogdan Brinzoiu
Bogdan Brinzoiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență foarte proastă când încerci să returnezi un produs. Angajatul nu a vrut să ia înapoi rochia și a fost foarte nepoliticos cu mine încercând să găsesc diverse scuze pentru a nu lua înapoi rochia, chiar dacă perioada de returnare nu expira încă.

Până la urmă nu am vrut să mă cert cu ea și am renunțat la returnarea produsului. Voi contacta serviciul de protecție a clienților și voi depune o reclamație.

(Original)
Really bad experience when trying to return a product. The employee did not want to take back the dress and was very rude to me trying to find various excuses not to take back the dress even if the return period did not expire yet.

In the end I did not want to argue with her and gave up on returning the product. I will contact customer protection service and file a complaint.
Locații recomandate