/Arad/Magazin

Jumbo Arad

Calea Radnei 298, Arad, România

Jumbo Arad
Magazin
3.7
5 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
59CJ+26 Arad, România
+40 257 368 500
corporate.e-jumbo.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Anonim298 zile în urmă
Procedura de retur lasa de dorit.La orice magazin te intorci cu un produs primesti banii pe loc.La dumneavoastră trebuie sa astepti si esti condiționat de un voucher.
Ciprian Zanfir
Ciprian Zanfir2 ani în urmă
Păcat.Un magazin in care care obisnuiam să fac cumpărături destul de des,acum nu mai pot intra din cauza jegului de certificat "verde".Oare cât durează până o să ne dăm seama că suntem condusi de niște "oameni" care își urmăresc propriul interes politic și toată sarada asta nu are nici o legătură cu sănătatea?
Day On
Day On2 ani în urmă
"Emaa Emaaa", zise paznicul certificatelor - un baietel pierdut in spatiu.. "Domnul a zis ca, imi arata certificatul, doar daca il arat si eu al meu"..ups..nu are paznicul nostru CERTIFICAT .. Pai bai.. Eu nu va arat veci certificatul! Nu imi arat certificatul, oricarui "portar" din strada.. Pacat ca multe oițe vi-l arata.
Respectati voi in continuare, aceasta hotarare de guvern, aberanta!!! ...poate dati faliment..oricum ati ajuns pe nicaieri..lasati o casa deschisa..cu coada, sa para ca, aveti lume multa...
Nelu Crisan
Nelu Crisan2 ani în urmă
Magazin de gucării, articole de menaj.decorațiuni de tot felul, câteva produse pentru întreținere auto. Cam toate produsele de care ai nevoie prin casă. Prețurile sunt bune. În această perioadă este plin de jucării, decorațiuni și ornamente pentru sărbătorile de iarnă. Un magazin ok.
Cornel Mocan
Cornel Mocan2 ani în urmă
Superb a fost relaxant vizitând standurile îndeosebi cele cu tematica de Crăciun...
Aureola Mofetica
Aureola Mofetica2 ani în urmă
Am luat un shaker pt a amesteca fibre cu lapte, și nu se închide ermetic, deci nu pot sa amestec ceva in el fără să curgă. Și în general la Jumbo sunt multe produse faine, drăguțe, dar de proastă calitate și cu prea mult plastic inutil!
CELIA CELIA
CELIA CELIA2 ani în urmă
Se lucreaza cu 2 case si cer distantare sociala,coada imensa!
Fresh Lemon
Fresh Lemon2 ani în urmă
Un magazin ok unde uneori găsești produse destul de bune, dar și multe inutile. Un loc ok pentru colecționarii de machete auto, produse de papetărie, etc.
Dani
Dani2 ani în urmă
Magazin cu prețuri bune bine organizat.Locuri de parcare suficiente și marfă variată.personal amabil.
Locații recomandate