/Hunedoara/Magazin de saltele

Staer Deva

Galeria Penny Market, Str. Mihai Viteazu Nr. 2, Deva 330058, România

Staer Deva
Magazin de saltele
4.4
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWJ6+X9 Deva, România
+40 747 495 123
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Mardan
Daniel Mardan2 ani în urmă
Am făcut comanda de un dormitor de la magazin au zis ca vin vineri 15.10.2021 pentru montaj,Miercuri 13.10.2021 merg la magazin sa plătesc diferența de bani și aflu ca montajul nu mai este în 15va fi peste o săptămână în 20.10. 2021. Foarte neserioși Deva Hunedoara
Tiberiu Bociat
Tiberiu Bociat2 ani în urmă
Excelent loc în care să îți configurezi mobila de bucătărie. După ce am căutat în alte multe locații, inclusiv la tâmplari particulari, aici am găsit cel mai bun raport preț-calitate. În plus, nu s-au făcut o simulare pe calculator cu mult profesionalism și răbdare. Mulțumim și felicitări!
Alex enero
Alex enero4 ani în urmă
Faceti mobila si ptr. oamenii de rand ( muncitori ) sau doar ptr. cei cu bani ??? mi se pare interesant coltarul COMO din pacate ar trebui sa muncesc 3 luni fara sa cheltui nimic ,ca sa al cumpar ,(la salariul meu de 1200 lei )
Ana-Maria Rosu
Ana-Maria Rosu2 ani în urmă
Prima și ultima data în acest magazin !!! Cea mai neplăcută experienta.. o "doamna" super mega aroganta și fără nici un chef de munca a fost cireașa de pe tort!! Păcat de produse cu asa personal care le vinde!! Și sa fie ultimul magazin de pe planeta și nu m-as mai întoarce ever !!!
Radu Petresc
Radu Petresc2 ani în urmă
Dezamăgitor. Am avut unele neintelgeri legate de transportul mobilei, urcarea ei la apartament si decuparea blatului. As recomanda ca lucrurile respective sa fie precizate clar in contract sau întocmirea unei anexe contractului im care sa fie precizate tarifele pentru fiecare operatie in parte.
Ulterior am aflat ca apar foarte des discutii pe aceasta tema la livrarea mobilierului.
Am ales Staer tocmai pentru a evita astfel de discutii, se pare ca nu am reusit.
Personalul a fost amabil, montarea si aspectul mobilierului s-au ridicat asteptarilor.
Eugenia Pseriuc
Eugenia Pseriuc2 ani în urmă
În urmă cu 4 ani am achiziționat de aici o mobilă pentru living room.
Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. Frumoasă la aspect, de calitate, preț competitiv și montată impecabil de angajații magazinului.
Mulțumesc!
Marian Popa
Marian Popa2 ani în urmă
Preturile sunt ok
Marcel Ilca
Marcel Ilca2 ani în urmă
Am mers la magazin să rezolv o problema cu mobila de bucătărie dar era un afis cu revin si nr de telefon, am sunat a răspuns a spus ca vine în maxim 10 minute am așteptat dar nu a venit la timpul potrivit, fiindcă nu mai puteam adtepta am plecat .
Locații recomandate