/Dambovita/Magazin de saltele

Staer Targoviste

Bulevardul Ion Constantin Brătianu 14, Târgoviște 038975, România

Staer Targoviste
Magazin de saltele
4.8
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFC5+4W Târgoviște, România
+40 753 058 669
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Veronel Veronel Petre
Veronel Veronel Petre2 ani în urmă
Și mai potrivită și mai puțin potrivită!
CIPRIAN ADRIAN
CIPRIAN ADRIAN2 ani în urmă
Bună ziua! Mulțumesc, Staer, pentru calitatea execuției mobilierului la comandă ( dormitor, dressing, bucătărie, masa și scaune, living), dar mai ales, vreau sa mulțumesc celor doi băieți de la montaj (Târgoviște), Adrian și Alex, care au dat dovadă de un profesionalism desăvârșit. 🙏
Alexandra Negulescu
Alexandra Negulescu4 ani în urmă
Foarte mulțumită de mobila și personal! Recomand Cu încredere !❤️ Voi reveni cu cel mai mare drag !🤗
Alex Shadow
Alex Shadow4 ani în urmă
Mobila foarte frumoasa si preturi accesibile!....doar cu comenzile un pic mai greu!
Thunder Night
Thunder Night5 ani în urmă
Nota 10.Profesionalism,seriozitate si promptitudine.Am dat nota 10 pentru produsele de calitate,pentru fetele din showroom si pentru cei care au livrat produsul dorit.
Panait razvan
Panait razvan2 ani în urmă
Am cumpărat de aproximativ un an de zile un șifonier cu uși glisante și spațiu pentru TV, după aproape un an de zile sifonierul se comporta destul de bine deși, inițial, am fost cam sceptic și puțin supărat la inceput. Spațiul pentru TV este pentru un televizor cu diagonala de 80cm,daca era un pic mai mare, cam pentru un televizor de 100,era super bine.
Acum, la un an distanta, am cumpărat doua fotolii "heaven". Aceste fotolii sunt cele mai comode pe care am stat vreodata, daca te așezi pe acest fotoliu și apoi te așezi pe oricare altul din magazin, o sa vezi diferența. E bine ca fotoliul are o baza și o perna deasupra, acea perna are un material tip husa, adică o poți scoate (are fermoar) și o poți spala. Poți configura baza în mai multe culori și perna pentru șezut în alte culori și tip de material.
În concluzie, "Staer" este un producător de mobila cu produse cu un design foarte frumos și calitate ok,cel puțin la nivelul orașului Târgoviște nu găsești alți producători cu nivel preț-calitate mai bun.
Bancila Andruta
Bancila Andruta2 ani în urmă
Mobila de calitate buna, preturi ok, mobila a ajuns destul de repede. Singurul minus, unele obiecte de mobilier, au venit neînsoțite de instructiunile pentru montaj.
Amd Service
Amd Service2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere,sunt adevarati profesionisti si exempr de parolisti,chiar si in perioada de pandemie si o colaborare cu colegi lor de la alte magazine din tara.sunt de 5 stele, MULTUMIM!!!
Locații recomandate