/Constanta/Magazin de saltele

Nichiduta.ro

Bulevardul I. C. Brătianu 2A, Constanța 900178, România

Nichiduta.ro
Magazin de saltele
2.4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JCM+XG Constanța, România
+40 341 733 029
nichiduta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ANDREEA CARMEN CHEBELEU BUSI
ANDREEA CARMEN CHEBELEU BUSI2 ani în urmă
Ofertă la Căsuță cu sonerie 245 lei iar când intri pe site 1000 lei. Ce frumos stiu sa mintă!
Enache Costi
Enache Costi2 ani în urmă
O firma neserioasa am cumparat o masinuta electrica mi-a trimis o masinuta lovita dupaia mia trimis alta tot lovita am sunat si am dat mailuri sa rezolv problema si dadeau vina una pe alta ca nu au nicio vina iei ca doamna de unde se rezolva problemele nu este la birou dupaia ca nu are telefon si ca doar prin mail se poate vorbi cu ia si iti raspunde odata la 2 zile
Dumitrache Ionut
Dumitrache Ionut2 ani în urmă
Am cumpărat o motocicletă police electrica și nu sa folosit opt luni iar de curând când am dat-o la băiețel sa se bucure de ea am fost surprins că nu ține acumulatorul .Am dat-o retur și mi sa spus cu surprindere că bateria și încărcătorul au garanție 6 luni și că trebuie să plătesc .

Nu recomand cumpărarea produselor de la ei sunt slab calitativ .Nu va irosiți bănuți pe aceste jucării
Eugen Nedelea
Eugen Nedelea2 ani în urmă
Ar fi greu să-i recomand, cel puțin nu magazinul online. După 1 zi și jumătate îmi zic că produsul comandat și plătit nu e pe stoc…
Iar despre serviciul de relații cu clienții, nu-s prea multe de zis. Doamna care mi-a scris nu pare să cunoască prea bine limba romană.
Am cerut banii înapoi și n-o să mai cumpăr vreodată de la ei.
IonPanescu
IonPanescu2 ani în urmă
Companie de duzina, aproba doar comentariile pozitive. Am lasat de 2 saptamani un comentariu care nu a aparut pentru "Siguranta pentru capacul de toaleta BabyJem Lock White", total nefolositor, trebuie cumparat si superglue pentru ca adezivul nu lipeste de nicio culoare. Nu raspunde nimeni mesajelor. Asa produse, asa companie!
Roxana Florentina Murgoci
Roxana Florentina Murgoci2 ani în urmă
Revin cu o noua recenzie, ne am dat seama ca nu este o problemă cu motocicleta, doar ca nu cuplasem noi niste fire, la baterie,
Recomand, produsul este ok,este asa cum l-am văzut în imagine, l-am primit a doua zi după ce am dat comanda
Larissa Parvan
Larissa Parvan2 ani în urmă
Am comandat un scaun de masa și un cărucior. Scaunul de masa a venit cu trei defecte majore, am anunțat că produsul nu este conform și mi s-a dat posibilitatea să înlocuiesc doar piesele cu defect sau întreg produsul. Am înlocuit complet produsul și am primit un scaun de masa impecabil. Caruciorul a fost fara probleme. Și de la comanda inițială, cu tot schimbul produsului defect, a durat 4 zile (un timp foarte decent comparativ cu multe magazine online).
CipRyan
CipRyan2 ani în urmă
Mulțumit. Am comandat scaun auto bebe și două mașinute electrice pentru copii . Au ajuns la timp. Ambalaj și produs intacte la primire. Singurul lucru ce m-a deranjat, a fost faptul ca nu au manual de utilizare in limba română la mașinuțele electrice, in rest recomand cu drag !
Locații recomandate