/Buzau/Magazin de saltele

Casa Rusu Buzău

Strada Unirii, Nr. 301A, Buzău 120237, România

Casa Rusu Buzău
Magazin de saltele
4.2
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R77+CP Buzău, România
+40 758 252 596
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Tao Master
Tao Master2 ani în urmă
Personal calificat, oferă toate informațiile de care aveți nevoie, produse bună de calitate!!
Alex D
Alex D2 ani în urmă
Calitatea mobilei este de nota 10 ( sunt multumit). Multumit de cum a decurs transportul pana acasa si sunt multumit de baietii ce au montat-o. Nu sunt multumit de manere, sunt slabe calitativ la toate usile. Din 10 manere, 8 au joc. Ofer 3 stele pentru ca am avut o oglinda sparta la usa dulapului si a fost schimbata dupa 4 saptamani jumatate.
Lucica Luciu
Lucica Luciu2 ani în urmă
Mobila de foarte bună calitate și vânzătoarea de la etaj extrem de amabilă și drăguță. Nu am înțeles în schimb de ce se percepe și taxa de transport intern și cea de transport extern dacă acesta se realizează în exteriorul orașului în condițiile în care produsele au fost comandate din fabrica, nu se vor livra din magazin.
Alexandru Boștină
Alexandru Boștină2 ani în urmă
Nu am gasit varietatea de produse la care ma asteptam. Cu exceptia dormitoarelor pentru copii, total dezamagit de articolele expuse.
Robert Iancu
Robert Iancu2 ani în urmă
Total nemultumit de produs , instructiuni total inutile , greu de montat iar calitatea materialelor lasa de dorit, comparativ cu pretul mare !
Daniel ZAB
Daniel ZAB4 ani în urmă
Nu recomand! Au multe piese de mobilier la reducere, dar mai nimic pe stoc. Am asteptat 2 saptamani dupa un coltar degeaba, de la magazin iti spune tot timpul ca nu a intrat in productie! Per total sunt nemultumit de experienta avuta
Claudiu Florian Serban
Claudiu Florian Serban5 ani în urmă
Deși am intrat întâmplător în magazin, am avut o experiență plăcută și ulterior am revenit pentru achiziționarea mai multor piese și garnituri de mobilier. Am beneficiat de consiliere competentă oferită cu amabilitate de personalul magazinului. A cântărit foarte mult oferta aniversară și serviciile de transport și montaj oferite gratuit în anumite condiții.
Sergiu Maier
Sergiu Maier2 ani în urmă
Magazin frumos, cu personal bine pregătit.
Locații recomandate