/Alba/Magazin de saltele

Dexi Mobila

Str. Berc nr 452A, Șard 517363, România

Dexi Mobila
Magazin de saltele
4.4
338 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4G9C+93 Șard, România
+40 721 015 142
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Târlea
Nicolae Târlea2 ani în urmă
Astăzi am achiziționat un produs de la acest depozit. Extrem de dezamăgit de atitudinea doamnelor de la birou/facturare. In pretul pe care îl platesti pentru produs este inclusa si disponibilitatea / amabilitatea. Atitudine de maidan...
Dely Jo
Dely Jo2 ani în urmă
Un MAARE MINUS in ce priveste ATITUDINEA PERSONALULUI. Am parcurs 20km, ca sa vizitam magazinul si ne-au intampinat 3 doamne pregatite de plecare acasa, la ora 18.23 cu mesajul: "Veniti maine! Am inchis!", desi programul este pana la 18.30. Daca programul e pana la 18.30, magazinul trebuie deschis pana la 18.30. Fara exceptie!!! Nu-ti stingi luminile si stai pregatit de plecare cu 10 min inainte! Se stie foarte bine ca acest depozit se afla in afara
orasului, la 10 km de Alba... Foarte dezamagitor!
Big dislike!👎👎👎
Cristina Lazar
Cristina Lazar2 ani în urmă
În urma cu un an de zile am cumpăr un pat ( care vizual arată superb ) dar el fiind la un preț mare și calitatea lui fiind foarte foarte PROASTĂ!!! NU RECOMAND DELOC !!!! Acum 1 lună după ce s-a rupt tot sub el ( el fiind in mare parte nefolosit ) am mers la acești domni sa ii rog sa vina sa îl repare contracost bineînțeles :))) nu m am ales decât cu minciuni, ba ca vin astăzi, ba ca vin mâine și uite așa au trecut 3 săptămâni :))) pe scurt servicii de cea mai proasta calitate ! Cine vrea sa cumpere de acolo ar face bine sa se gândească de doua ori înainte !
Elena Faget
Elena Faget2 ani în urmă
Recomand cu incredere .
Mobilier de calitate la cele mai bune preturi !
Ma declar multumita de toate produsele achizitionate de la Dexi Mobila .(Siii....sa va mai spun :are o pescarie pe cinste🐋🐟🐠)
Sandru marius
Sandru marius2 ani în urmă
Cea mai buna si mai variata sursa de peste proaspat,viu,la cele mai bune preturi! Sau poate vreti sa va schimbati mobila! În ambele cazuri merita sa veniti pana la Dexi!
Mihai hategan
Mihai hategan2 ani în urmă
Personalul de la birou și vânzări sunt foarte amabili. In schimb șoferul și este un domn la depozit sunt sub orice critica. Vorbesc foarte agresiv și aroganți.
Gurka Erika
Gurka Erika2 ani în urmă
Super prețuri ,angajați cumsecade și amabili.Numai dacă nu vrei nu găsești ceva pe gustul tău. Calitate ok😉😉😉
Mark Alex
Mark Alex2 ani în urmă
Manila.pe.tostr gusturile și raport calitate/preț destul de bun !
Locații recomandate