/Suceava/Magazin de muzica

Fly Music

Strada Florilor 1, Bosanci 727045, România

Fly Music
Magazin de muzica
4.7
311 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
H8X5+MR Bosanci, România
+40 374 494 494
fly-music.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Ionut1 an în urmă
Am trimis retur o vioara ieftina, in case-ul si ambalajul original, dupa 7 zile am trimis mail pentru a vedea ce se intampla cu returul meu, in mod miraculos, am primit mesaj cu poze ca am spart eu vioara, in nici un caz nu a fost chestie de transport (parera dansilor). Niciodata nu o sa mai cumpar ceva de la acest magazin si o sa recomand tuturor prietenilor mei sa faca acest lucru.
Ionut Ojog
Ionut Ojog2 ani în urmă
Un magazin muzical profesionist cu instrumente de calitate si personal f.ok
Diana Manea
Diana Manea2 ani în urmă
Atitudinea personalului este una elegantă, promptă și de consiliere, atât de necesară pentru cumpărători.
Experiență mea este recentă, voi reveni cu evaluarea privind instrumentele după ce vor ajunge la destinație si vor fi folosite.
Vasile Marian Balatchi
Vasile Marian Balatchi2 ani în urmă
Încurcat sunt 2 magazine apropiate mult ști care este depozit și care este de fapt magazinul propriu zis.
Test Test
Test Test2 ani în urmă
absolut gunoaie. vinzi instrumente, vinzi separat alimentatoarele si mentionezi asta cu cel mai meschin scris posibil. sa nu mai zic ca unul dintre produse a vinit intr'o cutie rupta vai mama ei.
Arklove A
Arklove A4 ani în urmă
Azi am primit un produs second-hand VANDUT ca NOU: "Pronomic MST-5S Table microphone stand". Am sunat si mi s-a cerut sa trimit poze cu produsul second-hand. Am trimis si nu am primit niciun raspuns la reclamatia mea. Pe site nu este clara procedura de returnare a produsului si recuperarea banilor. Am sa apelez si la cei de la ANPC IN SPERANTA CA IMI VOI RECUPERA BANII DE LA ACESTI SARLATANI!!!!!
PS: Au trimis un email cu un formular de retur, in bataie de joc!!!! Ei mi-au trimis un produs la mana a doua si au pretentia ca eu sa suport costul transportului de retur, dupa ce am platit am platit deja 25 de lei... Expus cu semnele din imagini, ma indoiesc, in plus de ce nu aveti un formular de retur online pt a evita sa puneti oamenii pe drumuri, nu mi se pare normal sa bat orasul in cautarea unei imprimante ca sa mai pierd alt timp asteptand curierul pt a returna produsul second-hand primit ?!!!
Corneliu Bucaciuc
Corneliu Bucaciuc4 ani în urmă
Total dezgustat de cei de la Bosanci au cautat sa ma insele inca de la prezentarea unui pian ce am vrut sa-l achiziționez de la extern.si pt care un vnzator din fata mi-a zis ca pretul de pe site nu este oficial, este pret producator si ca mai trebuie pusa o taxa de transport de 200, 300 ron...dupa aprox 2 sapt a sunat sotia tot la Fly music, sediu oras si mi l-au adus cu pretul de pe site fara alta taxa de transport...fiti f atenti
Cristi Ruscior
Cristi Ruscior5 ani în urmă
Un loc unde găsești tot ce ai nevoie din punct de vedere muzical și unde ești tratat cu respect!
Ovidiu Gheorghese
Ovidiu Gheorghese2 ani în urmă
Oameni faini, servicii excelente, am venit de la Brașov la ei in Suceava și ăsta e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut.
Locații recomandate