/Cluj/Magazin de muzica

Magazin Play Horistel Music

Strada Bolyai János 8, Cluj-Napoca 400096, România

Magazin Play Horistel Music
Magazin de muzica
4.7
420 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCR+6P Cluj-Napoca, România
+40 264 430 318
magazinplay.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romuald melan
Romuald melan2 ani în urmă
Am cumpărat o contrabărbie pentru vioară. Există mai mulţi angajați specializaţi pe instrumente, am fost îndrumat la unul în măsură să mă ajute să aleg. Am observat că se pot încerca instrumentele, se acordează și se dau indicații utile.
Akos Sebok
Akos Sebok2 ani în urmă
Super mulțumit de achiziție. Personal amabil și calificat, recomandările lor au fost bine venite.
Tudor Lazar
Tudor Lazar2 ani în urmă
După experienta avută cu ei, nu recomand service-ul.
Am dus un set de lavaliere wireless la reparat. Domnul de acolo fără nici un interes față de produs, mi-a cerut taxa pentru diagnostic. După o săptămâna am revenit tot eu cu un telefon, iar acesta mi-a zis ca ele sunt reparate și pot fi ridicate mâine. Am revenit după 3 zile și ce sa vezi, ele erau tot in service și nu se știa dacă se pot repara. După 2 zile am primit fericita veste și anume, am vorbit, am rezolvat, nu se poate.
Bogdan Opris
Bogdan Opris2 ani în urmă
Foarte amabili, își cunosc bine meseria și sunt foarte pasionați! Îi mulțumesc lui Peter pentru că m-a ghidat să iau decizia perfectă pentru o chitară electro-acustică! Keep it up!
Raduclar
Raduclar2 ani în urmă
Foarte mulțumiți de tratare, angajații ne-au lăsat o oră să probăm instrumentele muzicale (clarinetele) ca să ne putem hotărî pe care să-l luăm. Felicitări pentru profesionalism!
Mihnea Becea
Mihnea Becea3 ani în urmă
Totul e in regula si ok. Am mai cumparat de la ei si sunt de treaba.
Ma deranjeaza ca au niste produse fantoma pe stoc (casti v-moda) la un pret dubios de mic, online figureaza de cateva luni ca sunt in stoc, dar cand ajungi nu le au niciodata si vor sa iti vanda un produs asemanator care a fost folosit inainte (v-moda aira m100 la care dupa ce le-am verificat seria pe stie-ul v-moda am constatat au fost expuse intr-un showroom spre vanzare in japonia in 2015).
Ioan Pan
Ioan Pan5 ani în urmă
[RO]
Un magazin de echipament audio pentru audiofili si nu numai, de înaltă calitate, și, bineînțeles, la prețuri, ridicate. Personalul este atent si bine pregatit, cu rabdare vă va recomanda ce e mai bun in functie de dorinte si buget, ascultându-vă cu atenție nevoile. Spațiul este bine conceput și gestionat. In magazin veti gasi o gama variata de produse, iar daca nu gasiti produdul in magazin il puteti comanda on-line si primi la domiciliu sau cu ridicare direct din magazin.
~
[EN]
A store with audio equipment of high-quality for audiophiles and not only, and of course at high prices. The staff is attentive and well-trained, with patience they will recommend you what's nest, according to your wishes and budget, listening carefully to your needs. Space is well designed and managed. In the store you will find a wide range of products and if you can't find the product in the store you can order it online and get delivered at your address or pick it up directly from the store.
If
If2 ani în urmă
Neseriosi, jalnici, ca sa fiu diplomat.
Pun produse pe site, deh, este usor de pus poze, produse trecute ca fiind pe stoc, ele neexistand in realitate la ei, discount-uri fictive mari, doar pentru a racola musterii cu,,poate vreti altceva".
Citind si alte recenzii negative despre ei, nu-i recomand sub nici o forma!
Locații recomandate