/Brasov/Magazin de muzica

M&C Musical Instruments Brasov

Strada Lungă nr.54, Brașov 500058, România

M&C Musical Instruments Brasov
Magazin de muzica
4.7
247 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2Q+33 Brașov, România
+40 734 800 305
mcmusic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MageHunter64
MageHunter642 ani în urmă
4 saptamani de cand mi-am dus chitara bass la reparat in garantie si inca nu a venit. Scuze peste scuze, complet inacceptabil.
Alina bosea
Alina bosea2 ani în urmă
Foarte amabili ,preturi f ok și foarte ok amenajat recomand!!!
Mihai Rădulescu
Mihai Rădulescu2 ani în urmă
Personal foarte ok, friendly și amabil. Mi se pare problematic că nu acceptă retur la produse (și mă refer la produse nefolosite, încă sigilate) - nu sunt convins nici măcar că e legal să nu accepte retururile. Data viitoare comand de pe site.
Florin
Florin2 ani în urmă
Locația magazinului e foarte pitorească in centrul vechi al orașului. Magazinul e foarte mic.Faptul îmbucurător e ca au instrumente pe care le poti încerca. Alte magazine nu au instrumente de incercat așteptând ca cumpărătorii sa le achiziționeze instrumentele din auzite cea ce e foarte rău.
Niucu
Niucu2 ani în urmă
Va recomand sa ii evitati daca nu cunoasteti bine produsul pe care doriti sa il achizitionati. Nu au politica de retur, iar sfaturile celor care vand sunt bazate pe aspecte comerciale si nu pe aspecte legate de pret/calitate sau performanta produsului. Daca totusi cumparati ceva mai scump, va recomand sa testati produsul in magazin iar apoi sa il comandati on line. In cazul achizitionarii on line au obligatia legala sa accepte returul in 14 zile. Nu cumparati fara sa testati, indiferent de "sfaturile" celor din magazin. Succes!
Claudiu MF
Claudiu MF3 ani în urmă
Un mic univers muzical, foarte bine aprovizionat, iar personalul este f amabil, răbdător și profesionist care te ajută, chiar consiliază, să găsești ceea ce ai nevoie pt pasiunea ta, sau pentru un cadou.
SavageGhoul
SavageGhoul2 ani în urmă
Cel mai bun magazin de instrumente din Brasov, am fost astăzi acolo, iar pe lângă o gamă foarte largă de instrumente, staff ul magazinului a fost genial, m-au ajutat sa rezolv o problemă pe care am avut-o de mult timp la o chitară si au fost extraordinar de amabili. Recomand cu toată încrederea M&C Musical
Viorel Rosioru
Viorel Rosioru2 ani în urmă
Super fain! Personal foarte profesionist, te ajura in luarea unor decizii. Poti testa anumite instrumente. Recomand
Locații recomandate