/Braila/Magazin de muzica

SPLEND'OR

Braila Mall, DN 21, Strada Principală nr. 4, Vărsătura 817025, România

SPLEND'OR
Magazin de muzica
3.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WHP+WX Vărsătura, România
+40 725 726 079
splendor.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps SPLEND'OR
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Mihaela Dobrin
Mihaela Dobrin159 zile în urmă
Eu sunt clienta, magazinului din Gl.dar neavând produsul dorit in preajma Crăciunului, am decis sa vin in Br. de unde am si cumpărat nu doar bratara dorita, am ales si alte bijuterii, cand mi s-a dat bonul, nu mi-au zis angajatele ca pot beneficia de o reducere la parfumerie , intrând din curiozitate sa testez un parfum, si sa intreb daca au promotii,angajatele de aici mi-au vazut punga de la Splendor si mi-au spus ca daca am bonul de la Splendor si am vouchere pe el, pot avea anumită reducere, m-au convins si am luat 2 parfumuri chiar. Frumos din partea lor.Am trecut peste acest aspect am pus pe seama oboselii dinaintea sărbătorilor , dar astazi am revenit in Br. la Splendor cu o prietena si am fost profund dezamagita de o doamna mai in varsta cu ochelari, care pe langa faptul ca ne vorbea pe un ton răstit, apoi ne-a cam lasat in voia noastra cand i-am spus ca momentan dorim doar sa probăm un ceas, dupa care a mers la colega dânsei si i-a spus “ce sa le mai zic?S-a mutat bulevardul la noi in magazin, se plimbă lumea”. Profund dezamăgite, si eu si prietena mea. La îndemnul ei am lasat aceasta recenzie, as fi vrut sa fie una pozitiva ca este prima. A se evita Splendor Br. nu exista grad de comparație cu magazinul din Gl. la personal ma refer.
Andreea X
Andreea X159 zile în urmă
Una din doamnele vanzatoare/ consultante mai in varsta se comporta cu clientii foarte urat, ii priveste cu superioritate, adoptând o atitudine complet nepotrivită in momentul in care i-a fost cerut să arate mai multe obiecte din gama de bijuterii. Mi-am cerut eu scuze in final pt ca poate am obosit-o cerandu-i sa imi acorde 5 minute pentru a ma decide ce urma să achiziționeze. La final am rugat sa mi se împacheteze ceea ce am cumparat iar dansa a afirmat că nu are cu ce sa faca acest lucru. Big Dislike!
Vlad Ionuț
Vlad Ionuț2 ani în urmă
Vânzătoarele te trateaza cu superioritate,de parca tu esti amărâtul si ele Șefele, iar daca ceri detalii despre un anume produs, se răstesc la tine si te intreaba daca chiar vrei sa cumperi. Regret ca este singurul magazin cu ceasuri din Braila, si de multe ori am cumpărat de aici din lipsa de altceva, dar nu o fac cu plăcere. De azi inainte m-ati pierdut definitiv de client.
Andreeaaab
Andreeaaab2 ani în urmă
Atmosfera primitoare în magazin, angajatele au răbdarea necesară pentru a te ajuta să găsești ceea ce îți doresti, fiind foarte amabile! Produse de calitate, recomand cu caldura!! 👍👏
Andrei Tănase
Andrei Tănase2 ani în urmă
Personal de nota 10. Am cumpărat o brățară pentru prietena mea , personalul a fost foarte dragut și astfel am făcut alegerea cea mai buna. Le mulțumesc încă o data!
Ioan Mihai
Ioan Mihai2 ani în urmă
Personal foarte amabil si primitor, m-au ajutat sa gasesc cadoul potrivit. Foarte multumit de experienta din magazin!
Sandra Pais
Sandra Pais2 ani în urmă
Găsesc de fiecare data tot ce îmi doresc și îmi este necesar! Angajatele sunt atente la toate necesitățile clientului și recomand cu drag produsele!
Sorina Alexandra Istode
Sorina Alexandra Istode2 ani în urmă
Personal amabil, atmosfera prietenoasa!
Recomand cu drag acest magazin in care rafinamentul este la el acasa!
Locații recomandate