/Arges/Magazin de muzica

Studio TOP Pitești

Strada Argedava nr.3, Pitești 110231, România

Studio TOP Pitești
Magazin de muzica
4.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVQH+M7 Pitești, România
+40 762 631 357
studiotop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 11–16
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Traian Paparete
Traian Paparete4 ani în urmă
Raport preț/calitate - EXCELENT
Argeș Media
Argeș Media4 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Traian Paparete
Traian Paparete5 ani în urmă
Raport preț / calitate Excelent
Albert Rafael
Albert Rafael6 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile acestui studio. Bafta pe viitor
Simona Paparete
Simona Paparete6 ani în urmă
Recomand cu incredere, raport calitate/pret, excelent
ADA newsAG
ADA newsAG6 ani în urmă
Cei mai buni!
Bogdan Pushtiu
Bogdan Pushtiu7 ani în urmă
Probabil acest feedback va fii sters, dar nu pot decat sa imi spun parerea. Studio top au fost angajati (cameraman si fotograf) pentru o nunta de 100 de persoane.
Partea buna din combinatia fotograf-cameraman a fost fotograful, care a reusit sa prinda toate momentele importante alea nuntii si nu numai, aceastea fiind de o calitate foarte buna.

Partea cu filmarea lasa de dorit din absolut toate punctele de vedere, o sa descriu numai cateva dintre ele:
- Atitudinea: camaramanul a fost pe tot parcursul evenimentului foarte dur cu toti invitatii. Cateva dintre replici care nu pot fii exprimate in scris, dar o sa incerc, au fost "Aici stau EU!!", "Treci la locul TAU (aratand cu degetul spre locul meu)!", "Faptul ca nu am filmat dansul mirilor (pentru ca am fost incompetent!) a fost vina VOASTRA (a mirilor)" - fenomenal!
Camera a fost lasata ore bune sa filmeze singura ringul de dans de pe scena unde era formatia, se vede pe filmare cum cameramanul da formatia la o parte pentru ca acolo sta camera de “supraveghere”! Incredibil!
A resusit prin acest lucru sa fie o persoana foarte importanta din nunta, din punct de vedere negativ. In loc sa se muleze in functie de nunta, de ce fac invitatii, sa fie atent la ce se intampla, a reusit sa muleze toata nunta in functie de cum a vrut Dl cameraman.

- Profesionalism: acest element a lipsit 100%. Nefilmatul dansul mirilor a fost atribuit cui s-a putut, numai Dl cameraman nu a fost de vina (ba mirri, ba copii care au calcat pe cablu, etc.); aceasta masiva eroare a fost retusata prin a cere invitatiilor filmarea de pe telefoane ca pe urma sa fie pusa pe DVD - buna solutie. Numele mic al mirelui a fost pus pe DVD in loc de prenume, daca aveti doua nume la dispozitie si nu stiti care sa il folositi, intrebati Dl cameraman, acum avem un DVD cu un nume pe care nu il stie decat bunicii si parintii mirelui…
Camera era "prea grea" si din acest motiv, a fost pusa pe un trepied si lasat sa filmeze la liber, ca la televiziune. Poate asa e modern si nu stim noi. Pentru ca filmarea a fost lasata, o mare parte arata ca o camera de supraveghere, nu ca o filmare profesionista. Lipsa de focus, neclaritatea, oameni care trec prin fatza camerei – toate au fost lasate in acest “montaj” de 4 ore.
Cameramanul a spus ca "distractia" nu se filmeaza - adica practic timpul dintre 8 seara si 5 dimineata, decat daca este un moment important (tortul, dansul mirilor - pe care, trebuie sa ma repet, nu l-a filmat oricum, etc.). Cateva cadre din distractia, fericirea oamenilor, muzica intre aceste momente importante, oamenii la mese, se pare ca nu conteaza.
A fost foarte important/prioritar pentru Dl cameraman si fotograf sa stea la calculator sa proceseze 50 de pozele (luandu-le ore intregi, pentru ca a avut eroare la software) si sa fumeze 3 pachete de tigari.

- Tiganeala: I s-a sugerat repetat pe parcursul nunti sa prinda momente cand danseaza lumea, etc. Ni s-a spus foarte direct ca "puteti sa filmati dumneavoastra daca vreti, eu am contract cu mirii pe 3 ore" - Sa filmam noi?? POFTIM???
In final ni s-a spus ca nu poate sa mai taie nimic la montaj si ca sunt 4 ore, montajul a fost facut in 2 zile, calitatea nici nu o sa mentionez pentru ca este dezgustatoare. In plus ni s-au cerut inca 2 milioane pentru "munca" depusa la montaj.
Jignirile nu s-au oprit, ni s-a spus direct ca "noi cei care am plecat din Romania, nu stim sa apreciem munca oamenilor". Adica avand un contract pe 3 ore de filmat, Dl cameraman a lasat 4 ore si a cerut bani in plus... mi se pare normal, sigur!

Noi nu am cerut decat ce s-a discutat initial, 3 ore de filmare! Nu e prima nunta la care am participat, am observat ca se filmeaza 7, 8 ore si pe urma se analizeaza si se taie pana se ajunge la 3 ore, in schimb este prima nunta in care calitatea filmarii este sub orice critica.
Calitatea in care a filmat exprima lipsa de experienta, poate Dl cameraman a ramas in anii 90 si nu e la current cu noutatile, softul care poate fii folosit, modul de a filma o nunta, atitudinea cu clientul.
Studio TOP (Pitesti)
Studio TOP (Pitesti)7 ani în urmă
Pentru orice eveniment important din viata d-voastra noi va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie: cameramani, fotografi, DJ si nu numai....
Locații recomandate