/Vaslui/Magazin de mobila

LEMS

Bulevardul Traian 85-91, Vaslui 730001, România

LEMS
Magazin de mobila
3.6
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPPF+W5 Vaslui, România
+40 235 319 926
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Ana Maria Filip
Ana Maria Filip5 ani în urmă
Total nemultumit de atitudinea conducerii.Lipsa de profesionalism ,atitudine superioara si pur simplu nepasare in rezolvarea unei chestiuni legate de deterioararea unui produs.Succes la clienti in continuare!
Secrieru Nicolae
Secrieru Nicolae5 ani în urmă
Scaune (model Arto) din piele ecologica de foarte proasta calitate si exagerat de scumpe. Peste 400 lei bucata, majoritatea scartie, la 6 scaune cumparate s-au schimbat 8!!! (incusiv cele schimbate) in primii 2 ani de garantie. Dupa 2 ani pielea e praf, sunt bune de aruncat.
Cosmin S
Cosmin S5 ani în urmă
Am comandat o mobila de sufragerie cu 5 corpuri cu card rate fara dobanda...a venit cam in 2 luni dar fara nici o zgarietura, usor de ansamblat materiale de calitate preturi avantajoase, angajati amabili care au facut tot posibilul sa obtin mobila dorita... recomand
Alina Lupu
Alina Lupu6 ani în urmă
Aspect frumos, elegant, calitate slaba. Desi pretul afisat este tentant, se suplimenteaza apoi cu costul montajului, sau al accesoriilor care este unul substantial. Daca se strica ceva e trist pentru ca nu asigura apoi repararea, chiar si contracost. Vin cu greu si in perioada de garantie. Personalul din showroom-ul Vaslui este nepoliticos si nepregatit. Sunt doamne foarte nervoase care trateaza clientul cu nepasare si dispret.
Random Gaming
Random Gaming2 ani în urmă
aceleasi canapele de la dedeman care costa vreo 3000 ron, le vand cu 5000 haha
Mairu
Mairu2 ani în urmă
Programul de lucru este gresit pe site-ul firmei LEMS si peste tot pe internet. In weekend este inchis acum. Am batut drum special pana la Vaslui sa dau restul de bani si sa iau mobila cumparata, dar bineinteles ca am pierdut timpul si banii pentru niste oameni lesesi, care nici macar nu pot face un update la program. RUSINE!
Ciprian Dacu
Ciprian Dacu2 ani în urmă
Personal foarte nesimtiti si numai pusi pe pacalit oameni.comenzile vin dupa doua luni,dar scopul lor este de a ascunde asta si de a te face sa semnezi contractul fara sa apuci sa l citesti.ei spun ca dupa ce cumpperi astepti o luna si dupa o luna mai e o luna in c az de intarzieri.si mai zic ca sa platesti pe loc mai bine decat sa te mai intorci o data la ei pt plata.pana si cei de la protectia consumatorilor erau familiarizati cu ei si ceea ce e pe contract si cu faptul ca sunt multe plangeri la adresa lor. Nu recomand e o mizerie de firma.jeguri excroci
Alexandra Maria
Alexandra Maria2 ani în urmă
am achizitionat in anul 2019 mai exact in noiembrie un sifonier si o comodă! Sifonierul e dezastru .. cand deschid sertarele la șifonier și la comodă sar de pe șine ! Deja sertarele s-au dezmembrat.. nu recomand !!! Am probleme de la achizitie! rămân cu sertarele in mână, calitate necorespunzatoare și prețul foarte foarte mare!
Locații recomandate